News Flash:

Primaria Timisoara cere debransarea de la utilitati a doua stranduri populare din oras

11 August 2021
542 Vizualizari | 0 Comentarii
strand

Doua locatii populare printre timisoreni pentru petrecerea timpului liber atat ziua, cat si noaptea – Termal si Heaven – vor fi debransate de la utilitati la cererea lui Cosmin Tabara.

Viceprimarul Timisoarei a vorbit, in urma cu cinci luni despre situatia in care se afla Strandul Termal. Locatia a fost inchiriata de un cetatean sirian, prin firma SC GPG Company SRL si desi are o taxa de inchiriere de 1 euro/mp/luna, nu a mai platit chiria de zece ani si a construit ilegal mai multe cladiri pe terenul primariei.

Tabara spunea atunci ca va lua masuri deoarece Primaria Timisoara are de recuperat de la firma care a avut inchiriat Strandul Termal aproape opt milioane de lei, adica 1,7 milioane de euro. Situatia nu sta mai bine nici la Strandul Heaven, tot proprietatea municipalitatii, unde edilul spunea in luna martie ca exista un proces pentru evacuarea spatiului. Daca nu poate determina cele doua firme care administreaza strandurile sa-si plateasca datoriile si nici sa plece, edilul s-a gandit acum la o alta masura.

Prin doua adrese trimse la Aquatim si Enel, viceprimarul Cosmin Tabara le cere firmelor de utilitati sa debranseze S.C Elaine S.R.L. (strandul Heaven) si GPG Company S.R.L. (strandul Termal) de la apa potabila si electricitate. In motivarea deciziei Tabara explica: „ambele entitati juridice ocupa in prezent, fara titlu legal, locatiile mentionate”. „Mentionam ca au expirat contractele acestor entitati prin ajungere la termen, Primaria Municipiului Timisoara nefiind de acord cu prelungirea contractelor de inchiriere, iar chiriasii refuza sa predea locatiile ocupate fara titlu legal Primariei Municipiului Timisoara. Avand in vedere acest context, consideram necesara masura debransarii locatiilor de la alimentarea cu apa rece/electricitate in scopul evitarii acumularii de catre chiriasi a unor sume restante”, se arata in cele doua referate semnate de catre viceprimarul liberal Cosmin Tabara.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :3.0280 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006423 (s)