News Flash:

Spitalul Judetean Timisoara va avea un nou director. Chirurgul Sorin Barac vine in locul lui Raul Patrascu

1 Martie 2022
421 Vizualizari | 0 Comentarii
Spital Judetean

Sorin Barac va prelua functia de manager al Spitalului Judetean Timisoara, din 1 martie 2022, printr-un ordin emis de ministrul Sanatatii, Alexandru Rafila. Acesta vine in locul lui Raul Patrascu.
 
 
Din 1 martie 2022, chirurgul Sorin Barac va fi noul manager al Spitalului Judetean Timisoara, venind in locul lui Raul Patrascu.

Sorin Barac este absolvent al Universitatii de Medicina si Farmacie „Victor Babes” Timisoara. Este medic specialist in chirurgie vasculara si in chirurgie plastica si microchirurgie reconstructiva.

Raul Patrascu, fostul manager al unitatii sanitare, caruia mandatul i-a expirat in 27 februarie, ii transmite succes lui Sorin Barac si spune ca se simte privilegiat ca pe perioada pandemiei de Covid-19 sa fi lucrat alaturi de colegii de la Judetean.

„Se incheie o perioada extrem de dificila dar si foarte frumoasa si plina de impliniri din viata mea. Pe data de 27 februarie mi-a expirat mandatul – functia de Manager al Spitalului Clinic Judetean de Urgenta «Pius Branzeu» din Timisoara si, in urma negocierilor dintre partidele din coalitie, functia va merge catre PSD care detine de altfel si Ministerul Sanatatii. […] A fost o onoare si un privilegiu sa fac parte din familia Spitalului Judetean si sa lucrez cu atatia oameni buni. Am incercat mereu sa ajut, am lucrat mereu onest si cu buna credinta si va multumesc voua, tuturor, pentru tot ce ati facut si faceti pentru aceasta Institutie. Ii urez succes lui Sorin Barac! Sa ne auzim cu bine, Doamne ajuta!”, transmite Raul Patrascu.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1187 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005805 (s)