News Flash:

Din 1 martie ne vom putem plimba din nou cu vaporasele pe Bega

28 Februarie 2022
544 Vizualizari | 0 Comentarii
Bega

Cele sapte vaporase de care dispune Timisoara pentru transportul public pe Canalul Bega vor fi puse la dispozitia locuitorilor incepand cu 1 martie 2022. De la aceeasi data, vor fi date in folosinta publica mai multe biciclete din sistemul VeloTM, anunta reprezentatii Societatii de Transport Public din Timisoara.
 
 
In luna decembrie a anului 2021, cele sapte vaporase pe care le are Sistemul de Transport Public din Timisoara (STPT) au intrat in revizie tehnica in depoul Dambovita. Peste cateva zile vor fi repuse in functiune si testate, urmand ca din prima zi a lunii martie sa fie lansate pe Bega.

„Vaporasele destinate transportului public vor fi scoase la apa in data de 26 februarie, urmand sa fie supuse testelor de rutina pana in 1 martie, data la care va fi reluat transportul public pe Bega, pe tronsonul navigabil statia Ardealul – statia Mihai Viteazul”, anunta reprezentantii STPT.

Detaliile despre traseu, statii si graficul de circulatie pot fi gasite pe statiile de pe Canalul Bega, dar si pe site-ul oficial al STPT, la sectiunea orare.

De asemenea, aceeasi sursa declara ca de la 1 martie anul acesta va creste si numarul bicicletelor din sistemul VeloTM. Peste 300 de biciclete se vor gasi in cele 34 de statii special amenajate din Timisoara. Reprezentantii STPT ii asigura pe cei care prefera aceasta alternativa de transport public in orasul de pe Bega ca toate bicicletele au fost supuse reviziei tehnice in cadrul atelierului din depoul Dambovita.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1192 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005100 (s)