News Flash:

Adio, stadion! Pe „Dan Paltinisanu” nu vor mai avea loc evenimente

28 Februarie 2022
417 Vizualizari | 0 Comentarii
stadion poli dan paltinisanu

Portile arenei din Timisoara se inchid pentru competitii sportive sau alt fel de evenimente, deoarece locatia nu mai intruneste standardele de calitate. Decizia a fost luata dupa ce Poli Timisoara a pierdut primul meci din retur la „masa verde” dupa ce nocturna de pe stadion a cedat.
 
 
Alexandru Proteasa, vicepresedintele Consiliului Judetean Timis si coordonator al Directiei de Prestari Servicii, institutie care gestioneaza stadionul „Dan Paltinisanu”, spune ca inchiderea stadionului a mai fost luata in considerare si in trecut.

„Nu este prima data cand inchiderea stadionului este luata in considerare. Am amanat decizia manati de cele mai bune intentii, cu gandul ca nu putem lasa Timisoara fara arena, chiar daca starea acesteia dadea semne clare de degradare. Ni s-a spus de multe ori, si din partea suporterilor si din cea a jucatorilor, ca ii ajutam daca le permitem accesul in conditiile existente, sa nu inchidem stadionul”, spune Proteasa.

In ceea ce priveste incidentul care a avut loc joi seara, in timpul meciului dintre Poli Timisoara si Petrolul Ploiesti, cand nocturna stadionului s-a stins complet si jucatorii au fost trimisi la vestiare, Proteasa spune ca a trait aceeasi furie si suparare ca suporterii.

„Probabil am gresit si ar fi trebuit sa oprim activitatea mai de mult timp, inainte sa afectam rezultatele echipei Poli Timisoara. […] Regret din suflet situatia creata, deoarece, la randul meu, sunt iubitor de fotbal, cunosc fenomenul fotbalistic din Timisoara si stiu ca merita tot ce este mai bun. De aceea, cred ca ar trebui sa gasim solutii impreuna: Consiliul Judetean Timis, Primaria Timisoara si suporterii. CJ Timis a obtinut finantare pentru un stadion nou de la Compania Nationala de Investitii, insa, din pacate, lucrurile merg foarte greu si va dura ani de zile pana ne vom bucura de investitie”, adauga vicepresedintele Consiliului Judetean Timis

Stadionul se inchide astfel pentru orice fel de evenimente. In curand oricum va fi demolat.

„Directia de Prestari Servicii a incercat functionalizarea stadionului prin intermediul unor lucrari de reparatii si de mentenanta, dar aducerea acestuia la o stare rezonabila ar presupune investitii majore care nu se justifica, avand in vedere demolarea care urmeaza in scurt timp. Consiliul Judetean Timis are obligatia de a preda terenul gol si curatat constructorului viitoarei arene”, a mai spus Alexandru Proteasa.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1386 (s) | 43 queries | Mysql time :0.009852 (s)