News Flash:

Sotia lui Zmarandescu a facut-o praf pe Laura Giurcanu. „E o femeie care vrea sa fie... ”

3 Februarie 2022
376 Vizualizari | 0 Comentarii
Laura Giurcanu

„Survivor” incinge spiritele mai mult ca niciodata. Concurentii au inceput sa se certe inca din primele zile petrecute in Republica Dominicana si nu dau semne ca ar vrea sa imbunatateasca situatia dintre ei. Dupa plecarea Andreei Tonciu, lucrurile au escaladat si mai mult, mai ales ca bruneta a spus si ea ce stie, iar remarcile si adevarurile despre colegii ei au incins spiritele mai mult ca niciodata.

„Survivor” a demonstrat, inca o data, ca nu este doar o competitie despre supravietuire fizica, ci si mentala. Cei mai slabi au cedat deja, iar cei care au ramas au decis sa lupte cu toate armele din dotare ca sa ajunga cat mai aproape de castigarea marelui premiu. Catalin Zmarandescu este unul dintre luptatorii care nu se feresc sa spuna lucrurilor pe nume. Acesta s-a certat cu Emil Rengle, iar acum, Laura Giurcanu este vizata. Pe fir a intrat si sotia lui Zmarandescu care a facut-o praf din cateva replici pe Laura Giurcanu.

„Cu mandrie va spun ca Zmara s-a abtinut. Mai ales cand au adus copiii in discutie, orice barbat ar fi facut la fel. Cum vreti sa se apere un luptator? Nu mi se pare ca a facut nimic gresit. Eu stiu ce am acasa, suntem de 9 ani impreuna. I-as spune sa tina capul sus si sa mearga mai departe. Cand greseste, stie ce are de facut”, a spus Luiza Zmarandescu, in cadrul unei emisiuni TV.
”O femeie care vrea sa fie respectata trebuie sa ofere ea respect (n.r. Laura Giurcanu). A fost provocat, e normal sa iei foc, mai ales cand e fara mancare, pat, familie. Cum sa le explice lucrul acesta? Soptindu-le balade? Eu nu am vazut ca a incercat sa se impuna ca lider”, a adaugat Luiza Zmarandescu, in cadrul aceleiasi emisiuni TV.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1177 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005773 (s)