News Flash:

Schimbare majora la Facebook Messenger. Ce nu vei mai putea face de acum incolo

2 Februarie 2022
571 Vizualizari | 0 Comentarii
Facebook Messenger

Cei de la Facebook sunt intr-o continuare schimbare. De cand si-a insusit conceptul de Metavers, Mark vrea sa aduca tot ce este nou in fata utilizatorilor. Acum, un nou update a starnit zeci de controverse in Statele Unite ale Americii, acolo unde este deja disponibil. Cum vor reactiona europenii la implementarea noului concept, ramane de vazut.

Mark Zuckerberg a trimis un avertisment pentru utilizatorii aplicatiei Messenger care fac capturi de ecran conversatiilor din chat.

De altfel, directorul general al companiei mama Meta a declarat ca o actualizare a aplicatiei Messenger va notifica utilizatorii daca chat-ul lor a fost capturat pe ecran de catre o alta persoana.


„O noua actualizare pentru chat-urile criptate integral din Messenger, astfel incat sa primiti o notificare daca cineva face screenshot la un mesaj care dispare”, a scris Zuckerberg impreuna cu o captura de ecran a unei conversatii cu sotia sa, Priscilla Chan. „De asemenea, adaugam GIF-uri, autocolante si reactii si la chat-urile criptate”, a adaugat el.

Anuntul a fost facut in urma unei actualizari a platformei de chat Facebook Messenger care permite oamenilor sa isi seteze mesajele sa dispara.

Pentru moment, functia a fost implementata in Statele Unite si se asteapta ca in urmatoarele saptamani sa fie introdusa pentru utilizatorii Facebook din Europa.

Platformele de mesagerie rivale ofera deja optiuni pentru ca mesajele utilizatorilor sa dispara, precum si notificari atunci cand o conversatie a fost capturata pe ecran., informeaza playtech.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005762 (s)