News Flash:

Veste trista pentru toti fanii lui Nea Marin. Ce s-a intamplat cu indragitul prezentator. „Mi-am presimtit finalul”

2 Februarie 2022
2021 Vizualizari | 0 Comentarii
Nea Marin

Nea Marin nu mai are nevoie de prezentari. Indragit si apreciat de o tara intreaga, Nea Marin a tinut ani la rand milioane de telespectatori cu ochii lipiti de micile ecrane. Tocmai de aceea, cel mai recent anunt care il vizeaza a lasat pentru multi un gust amar.

Pe Nea Marin il cunoaste o tara intreaga, pentru cum danseaza pe muzica populara, dar si pentru cum le pune pe cele mai indragite vedete din tara la munca grea. De altfel, in emisiunea Poftiti pe la noi: Poftiti prin tara zeci de vedete au plecat cu el prin tara, descoperind locuri minunate si oameni priceputi, dar se pare ca aventura s-a terminat definitiv.

Vedetele, alaturi de nea Marin, au coborat sa ia micul dejun, iar dupa ce i s-a adus mancarea, lui nea Marin i s-a adus si o scrisoare. Nea Marin s-a emotionat foarte tare inca de cand a luat plicul in mana, iar dupa ce a citit ce continea acel plic abia s-a abtinut sa nu planga. Cum vedetele abia asteptau sa afle despre ce este vorba in plic, nea Marin nu a mai mentinut suspansul si a dat vestea care avea sa ii deruteze total.


”Zi, bre, cu voce tare, ce ai patit, ce s-a intamplat? A primit ceva rau. Daca nu mai vorbeste, e de rau. Dar zi, bre, cu voce tare, ca ne bagi in sperieti!”, au spus Liviu Varciu si Andrei Stefanescu.


”Daca s-a terminat cu bugetul, cu totul, inseamna ca aici punem punct la Poftiti pe la noi, Poftiti, Poftiti, Poftiti. Aici s-a terminat. Eu am presimtit-o si ascultati-ma ce va spun eu, este ultima! Bucurati-va de ziua asta”, a spus Nea Marin.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1446 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007254 (s)