News Flash:

Cum a reactionat Cristina Ciobanasu cand a aflat ca Vlad Gherman are iubita. „Nu as vrea sa intram in detalii”

2 Februarie 2022
352 Vizualizari | 0 Comentarii
Gherman si Oana

Vlad Gherman si Oana Mosneagu nu se mai ascund si au inceput sa isi asume, mai mult ca niciodata, faptul ca au depasit limita amicitiei. Cei doi formeaza un cuplu de cateva luni si nu este deloc usor pentru Vlad care, momentan, se afla pe platourile de filmare alaturi de fosta si de actuala partenera.

Vlad Gherman a suferit foarte mult dupa despartirea de Cristina Ciobanasu. Cei doi au avut o poveste de dragoste desprinsa din filme si nimeni nu se astepta ca finalul lor sa nu fie unul fericit. Criss si Vlad s-au cunoscut pe platourile de filmare de la Pariu cu Viata si au continuat sa formeze un cuplu si in afara serialului. La fel cum a procedat si Criss cand s-a cuplat, la fel a procedat si Vlad si a decis ca este corect ca fosta lui parteneră sa stie prima despre relatia lui cu Oana.

„Cum sa reactioneze? Ea a fost prima careia i-am spus despre relatia dintre mine si Oana, mi s-a parut fair, fiind si contextul ca lucram in acelasi serial. S-a bucurat, adica chiar s-a bucurat, m-a luat in brate si mi-a zis ca se bucura pentru mine. M-a intrebat cum sunt, daca sunt ok”, a spus Vlad Gherman la CulTour.
„Eu i-am spus ca nu as vrea sa intram in detalii, ca nu vreau sa-i povestesc despre relatia cu Oana cum nici eu nu vreau sa stiu prea multe despre relatia ei”, a mai spus Vlad Gherman.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007894 (s)