News Flash:

Adela Popescu, mana in mana cu Catalin Maruta ca sa il spioneze pe sotul ei, Radu Valcan

2 Februarie 2022
837 Vizualizari | 0 Comentarii
Adela si Catalin

Adela Popescu are programul din ce in ce mai incarcat si de parca proiectele de pana acum nu erau de ajuns, cei de la PRO TV i-au mai dat o veste. Sotia lui Radu Valcan a fost nevoita sa il inlocuiasca pe Catalin Maruta la emisiune, iar cand a auzit o asemenea veste, s-a bucurat si s-a gandit ca este unica ei sansa sa isi puna in aplicare planul. Din pacate, scopul ei ascuns nu a putut fi dus la indeplinire, iar Adela a ramas, in continuare, cu curiozitate.

Adela Popescu a prezentat azi emisiunea La Maruta, din platou, in timp ce Catalin Maruta se afla in casa unui prieten, in izolare, dupa ce a intrat in contact cu o persoana testata pozitiv la testul PCR. Adela Popescu a tinut sa ii spuna acestuia ca gestul ei a insemnat un sacrificiu major, intrucat toate sarcinile casei au ramas pe umerii lui Radu Valcan, sotul ei.

„Tu stii cate sacrificii a trebuit sa fac, Cata? Pai nu stia sotul meu de ce azi trebuia sa il ia pe un copil de la gradinita, pe altul sa il duca la dentist, iar altuia sa ii dea cu biberonul!”, a zis Adela Popescu.
„Adela Popescu: Stii de ce am venit eu sa te ajut de fapt cu emisiunea? Pentru ca am avut si un interes. Sotul meu a fost invitat la tine in emisiune, acum ceva timp, la sosurile iuti. Vreau sa stiu ce a scris pe intrebarile sotului meu. Lasa ca vine Andra in emisiunea mea, la Vorbeste lumea, si ma ocup. Ma ocup. Oricand sunt aici, cea mai buna vecina din lume, se stie!

Catalin Maruta: Niciodata nu am putea spune ce scrie pe ele. Eu am un cip si, dupa ce se termina proba, apas un buton si se sterge tot. El a zis „da”, la un moment dat, si m-am uitat pe intrebare. Scria „O iubesti pe Adela Popescu?” A zis un DA hotarat la intrebarea daca este Adela Popescu sufletul lui pereche, dragostea vietii lui.

Adela Popescu: Bine, Cata, mai ai tu nevoie de mine…”, a fost dialogul dintre Catalin Maruta si Adela Popescu, la final de emisiune.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1289 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006642 (s)