News Flash:

Catalin Zmarandescu s-a legat de orientarea sexuala a lui Emil Rengle. „As vrea sa pot aduce o femeie frumoasa acasa”

2 Februarie 2022
868 Vizualizari | 0 Comentarii
Rengle si Zmarandescu

„Survivor” este competitia care scoate din concurenti tot ce este mai dur. Scandalurile si tensiunile sunt la ordinea zilei si se pare ca nu este o regula ca doar fetele sa certe intre ele. Protagonistii celui mai recent scandal de proportii sunt Catalin Zmarandescu si Emil Rengle. Sportivul pare ca este deranjat de orientarea sexuala a coechipierului sau si se leaga constant de faptul ca este homosexual. 

Emil Rengle este una dintre cele mai asumate persoane din online, dar si din offline-ul de la noi. Dansatorul traieste pentru ceea ce face si nu de putine ori a declarat ca inca de cand si-a descoperit pasiunea de a dansa, de la 7 ani, nu a luat nici macar o saptamana de pauza de la asta. Emil a avut mare noroc cu familia lui care l-a sustinut mereu in ceea ce a vrut sa faca si l-a dus mereu la cursuri de dans. Rengle a recunoscut ca mereu i-a placut sa fie in centrul atentiei, inca de mic, cand era singurul copil din scoala care se imbraca colorat si caruia nu ii pasa de parerea celor din jur.

„As da orice pe lumea asta sa aduc o femeie frumoasa acasa, sa v-o prezint, sa ne strangem in familie fara sa fie o rusine. Mi-as fi dat viata sa fiu normal. Dar nu sunt normal, as fi dat orice sa fiu pe placul vostru, in tiparul vostru. Vreau sa intelegeti ca as da orice pe lumea asta sa nu ma simt judecat si sa nu ma simt in neregula. Si sa scap de toate glumele din liceu, sa nu mai aud ca sunt poponar. As fi vrut sa cuceresc lumea asa cum ati dorit voi. Vreau sa ma iubiti, sa-mi acceptati familia chiar daca va fi un barbat. Merit sa fiu iubit. Daca ma iubiti vrea sa intelegeti ca iubesc viata si am sa traiesc pana la final cu misiunea asta. Imi doresc sa rezonam", a spus Emil Rengle intr-un filmulet pe Youtube in trecut.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1144 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004834 (s)