News Flash:

Care este starea de sanatate a lui Alexandru Arsinel dupa ce a ajuns de urgenta la spital din cauza lui Nicusor Dan

2 Februarie 2022
785 Vizualizari | 0 Comentarii
Alexandru Arsinel

In urma cu cateva saptamani, Alexandru Arsinel a fost internat din nou in spital. A ajuns atunci la unitatea medicala Monza din Capitala. A fost un an greu pentru maestru, dupa ce, la inceputul lui 2021, a fost infectat cu COVID-19. De atunci, problemele de sanatate i-ar da mari batai de cap. El spunea ca a apelat la ajutorul medicilor si pentru ca inima lui ar avea nevoie de o interventie. Acum, dupa operatia complicata, marele actor da semne ca s-ar simti mai bine.

Alexandru Arsinel a avut grave probleme de inima. Starea lui de sanatate s-a agravat dupa ce a fist infectat cu Covid, virusul declansandu-i si alte probleme. Ajuns pe mana medicilor, acestia au decis sa il supuna pe actor mai multor investigatii. Arsinel a stat o buna perioada de timp internat in spital si ca nu a avut de gand sa plece pana cand nu a simtit ca toate lucrurile sunt bine.

Actorul de 82 de ani se afla acum la Spitalul Universitar din Capitala, pentru investigatii amanuntite. Se pare ca starea de rau a renumitului actor a fost provocata si de supararea pe care o simte de cand a aflat ca actualul primar al Capitalei, Nicusor Dan, nu a mai vrut sa-i prelungeasca contractul pentru functia de consilier artistic la Teatrul Constantin Tanase. 


„Am fost la spital la Monza la control, dupa operatia la inima. Nu am o stare buna. Imi mai vin niste valuri in cap, in creier, cu toate ca sunt bine! Nu pot sa ma plang! Ma misc destul de greu, trag de mine. Mai ies din casa pentru spectacolul pe care-l am, dar e foarte greu sa-i multumesti pe toti. In sala sunt 30 de persoane… in conditiile acestea cu pandemia, iar activitatea teatrului se desfasoara si cu ajutorul colaboratorilor, balerini, artisti.. ne-au taiat la jumatate… iar acum Nae ma mai are si pe mine pe cap! Firea ne-a ajutat foarte mult, a ajutat arta, in general, teatrele le-a sprijinit...”, a spus recent Alexandru Arsinel.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005972 (s)