News Flash:

Anamaria Prodan a depus inca o plangere impotriva lui Laurentiu Reghecampf. Cei doi si-au declarat razboi

3 Februarie 2022
537 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Razboiul dintre Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf este departe de a se fi incheiat. Cei doi inca se joaca de-a sorecele si pisica si, in timp ce Reghe prefera sa pastreze linistea si sa se bucure de iubita lui si de viitorul lui copil, Anamaria continua sa arunce sageti si replici dure la adresa celui care i-a fost candva sot. Anamaria a inceput aceste episoade razboinice inca de cand a fost invitata in podcastul lui Codin Maticiuc. Pentru ca totul sa fie in regula, aceasta a mers si a doua oara, dar insotita de un avocat.

Se pare ca impresara are toate dovezile necesare prin care sa arate ca Laurentiu Reghecampf a fost ajutat de cativa prieteni de-ai sai sa sustraga bunuri din casa in care locuia cu Anamaria Prodan si pe care sa i le dea Corinei Caciuc sau sa le foloseasca impreuna cu ea.
Mai mult de atat, partenerul in firma de impresariat a Anamariei Prodan, Rimoun Hanouch, a fost folosit in tot acest timp de catre Laurentiu Reghecampf pentru a ascunde furturile si pe Corina Caciuc, iar impresara are toate dovezile pentru a arata acest lucru.


Totodata, Anil Arjandas, cunoscutul designer casatorit cu o romanca, a fost implicat in faptele pe care Laurentiu Reghecampf le-a savarsit in perioada aceea, acoperindu-l si contribuind astfel la furtul antrenorului din casa unde el locuia cu Anamaria Prodan.
Toate aceste dovezi au ajuns pe mana oamenilor legii din Emiratele Arabe Unite, iar in acest caz mai e anchetata si o prietena de-a Corinei Caciuc, implicata si ea in scandalul momentului., informeaza spynews.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1264 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006701 (s)