News Flash:

Sorin Grindeanu despre anularea licitatiei pentru proiectarea autostrazii Craiova-Lugoj: 4 ani a considerat fostul ministru al Transporturilor ca trebuie sa dureze doar Studiul de Fezabilitate

29 Martie 2022
283 Vizualizari | 0 Comentarii
Craiova Lugoj

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a declarat ca exista o ”iritare din zona rezistilor”, in privinta anularii licitatiei pentru proiectarea tronsonului Drumului Expres dintre Craiova si Lugoj, dar ca acest lucru era necesar, deoarece numai Studiul de Fezabilitate ar fi durat patru ani. Grindeanu a explicat ca a fost intocmit caiet de sarcini pentru intreg tronsonul de 250 km si nu a fost impartit pe sectoare acest drum.
 

Sorin Grindeanu a declarat, luni seara, la Antena 3, ca isi doreste realizarea Drumului Expres Craiova – Lugoj, dar ca licitatia pentru proiectare ar fi durat patru ani.

”Am vazut o anumita iritare din zona rezistilor in ultima vreme, in ultima saptamana. Cand am venit la minister au gasit un proiect, de la Craiova la Lugoj, foarte bine, ca trebuie sa se faca si acea varianta, de la Craiova la Lugoj, eu fiind din Caras-Severin ca acolo m-am nascut, imi doresc, dar e nevoie nu ca isi doreste Grindeanu. Patru ani a considerat fostul ministru al Transporturilor, ca trebuie sa dureze doar Studiul de Fezabilitate. Patru ani de zile. Sa faci un intreg tronson de 250km si sa scoti caietul de sarcini pentru SF in 4 ani si surpriza, apare interesul”, a declarat Sorin Grindeanu.

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1241 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005302 (s)