News Flash:

Curs intensiv de „Foto & Video de eveniment”, organizat de UVT, pentru perfectionare

28 Martie 2022
328 Vizualizari | 0 Comentarii
UVT

Universitatea de Vest din Timisoara anunta lansarea, in premiera nationala, a unui nou curs postuniversitar de „Foto & Video de Eveniment”. Cursul se adreseaza profesionistilor care deruleaza deja activitati in domeniul foto si video si presupune actualizarea cunostintelor cu cerintele si tehnologiile actuale de pe piata muncii.
 
 
„Ii invitam pe toti cei care sunt pasionati de arta foto si video si sunt motivati pentru a-si dezvoltare cariera profesionala din acest domeniu si sa se inscriere la acest curs postuniversitar. Sunt asteptati sa participe la admitere absolventi cu diploma de licenta ai programelor de studii universitare cu specializarea foto – video sau persoane care detin deja o calificare universitara si lucreaza in domeniu, in urma unei reorientari profesionale, astfel ca au acumulat o experienta practica demonstrabila printr-un portofoliu prezentat comisiei de admitere”, transmit reprezentantii UVT.

Cursul postuniversitar „Foto & Video de Eveniment” se deruleaza pe o durata de 9 saptamani, cu activitati doar in zilele de vineri, sambata si duminica, incepand din data de 6 mai 2022. Absolventii beneficiaza de o diploma de absolvire emisa de Ministerul Educatiei. Inscrieri se fac pana in 14 aprilie. Mai multe informatii si detalii despre inscrieri puteti gasi AICI, la sectiunea postuniversitar sau puteti sa luati legatura cu reprezentantii facultatii AICI.

Reprezentantii UVT spun ca sustin acest curs pentru a-i ajuta pe profesionisti sa onoreze cat mai bine acest domeniu, care este tot mai cerut si diversificat.

„Initiativa a pornit de la constatarea ca piata media este intr-o continua expansiune si diversificare, iar comunicarea prin imagine statica si in miscare incepe sa devina dominanta pe toate canalele si suporturile. Intr-adevar, evenimentele publice sau personale se succed constant, dar trec repede si se dizolva in uitare inevitabil daca nu le ajutam sa ramana in memorie prin intermediul imaginilor. Tot mai multe organizatii si beneficiari privati depasesc entuziasmul indus de tehnologia foarte accesibila si inteleg ca au nevoie in continuare de serviciile specialistilor in „Foto & Video de Eveniment”. Cererea in domeniu este in crestere accelerata pentru ca, atunci cand isi fac bine treaba, acesti profesionisti devin inamici ai uitarii, prin produsele foto si video specializate pe care le creeaza. Noi ne propunem chiar acest obiectiv: sa ii pregatim pe pasionatii domeniului pentru demersul creativ prin care se realizeaza transferul spre viitor a mostenirii prezentului, prin arta foto si video”, este mesajul transmis de echipa Facultatii de Arte si Design, care propune acest nou curs postuniversitar.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1253 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005983 (s)