News Flash:

Timisoara ar putea avea in zona de nord a orasului un velodrom modern. Anuntul viceprimarului Cosmin Tabara

28 Martie 2022
436 Vizualizari | 0 Comentarii
velodrom

Singurul velodrom functional din Romania ar putea fi ridicat la Timisoara. Viceprimarul Timisoarei Cosmin Tabara anunta ca „suntem pe punctul de a putea spune ca avem locatia”. In acest scop, un proiect de hotarare a fost propus spre dezbatere si votare in Consiliul Local.
 
 
„Iubim bicicleta, miscarea, dar facem ceva pentru ea exceptand PR-ul care da bine? Eu nu accept ca Timisoara sa fie mereu in urma altor orase din Romania, nu accept ca mereu altii sa fie exemplul pozitiv al Romaniei! Timisoara a fost mereu in fata si acolo trebuie sa revina! Vorbim des despre ciclism, vreau sa concretizam si in ceva care sa deschida usa pentru pasionati, dar si pentru performanta! Am promis in urma cu un an ca voi incepe demersurile pentru gasirea unei locatii in vederea construirii unui velodrom in Timisoara”, transmite Cosmin Tabara pe Facebook.

Astfel, politicianul anunta ca locatia a fost gasita, undeva in nordul Timisoarei. Ar mai fi cativa pasi de facut pentru ca terenul respectiv sa poata fi folosit.

„Suntem pe punctul de a putea spune ca avem locatia, in partea de nord a orasului. Mai sunt cateva proceduri de indeplinit, dar cred ca este zona unde putem construi un velodrom profesionist in Timisoara, cu un parc in jurul lui, locul unde bikerii si skaterii sa se poata manifesta pe piste speciale amenajate”, anunta Tabara.

In acest an este planuita manifestarea intentiei de obtinere a finantarii catre Compania Nationala de Investitii. Insa, pentru inceput, alaturi de reprezentantii de la Patrimoniu si Baze Sportive, viceprimarul a inaintat spre dezbaterea si aprobarea consilierilor locali un proiect de hotarare prin care sa se definitiveze procedurile legale de functionalizare a terenului respectiv, pornind procedurile juridice si administrative necesare eliberarii de sarcini a acelei locatii.

Cosmin Tabara este convins ca „acest proiect va fi aprobat in unanimitate”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005759 (s)