News Flash:

Vom plati mai mult pentru curatenie la Timisoara. Administratia Fritz propune CLT cresterea tarifelor pentru firma Brantner

29 Martie 2022
453 Vizualizari | 0 Comentarii
curatenie

Vom plati mai mult pentru fiecare operatiune pe care angajatii companiei Brantner o va face in Timisoara. Firma a solicitat primariei o ajustare a tarifelor, avand in vedere cresterile costurilor, dar si majorarea salariilor minime pe economie.
In urmatoarea sedinta de Consiliu Local, alesii vor avea pe mese proiectul de majorare a tarifelor pe care Administratia Fritz le plateste pentru curatenia din oras.
 

Astfel, curatatul rigolelor va costa 203,63 lei/1000 mp, fata de 141, 41 lei, cat a fost pana acum, iar spalatul mecanizat al carosabilului si trotuarelor va costa 32,02 lei/1000 mp, fata de 25,75 lei, cat era pana acum.

Scumpiri de tarife vor fi si pentru maturatul manual si mecanizat, intretinerea curateniei strazilor si trotuarelor, dar si pentru spalatul manual al carosabilului si trotuarelor.

Va reamintim, conform contractului semnat intre Primaria Timisoara si SC Brantner, ajustarea tarifelor se poate realiza atunci cand intervin modificari legislative care pot afecta costurile cu serviciile de salubrizare, prin incheierea unui act aditional.

Primaria Timisoara e in ultimul an de contract cu Brantner, conform actului cadru semnat in 2019 de vechea administratie. Suma maximala prevazuta pentru toti cei 4 ani era de 18 milioane de euro.

Dominic Fritz a anuntat ca pentru viitorul contract de curatenie va plati o firma de consultanta care sa-l sfatuiasca in privinta intocmirii documentatiei pentru licitatia care va stabili urmatorul operator de salubritate de la Timisoara.

 

 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1302 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005193 (s)