News Flash:

Smiley s-a certat cu Marius Moga din cauza Ginei Pistol?! „E o chestie de competitie”

2 Martie 2022
474 Vizualizari | 0 Comentarii
Smiley si Marius

Acum ceva timp, Smiley a fost cuprins de nostalgie si a decis sa ii bage si pe fani in filmul lui. Artistul a postat o imagine pe Instagram in care apare alaturi de Marius Moga, iar urmaritorii lui au ramas uimiti. Poza este de pe vreme cand Smiley si Moga petreceau foarte mult timp impreuna, erau tineri si fara griji. Pe vremea aceea, Smiley inca avea parul scurt, iar Marius Moga facea ravagii cu coditele lui.

Imaginea postata de Smiley pe contul sau a adunat aproape 20.000 de like-uri si cateva zeci de comentarii. Printre acestea, s-au strecurat si unele care ii sugerau lui Smiley sa revina la parul scurt. Mai in gluma, mai in serios, toata lumea si-a amintit de copilarie si de vremurile in care Smiley canta alaturi de trupa Simplu. Drept dovada ca piesele vor au trecut testul timpului, majoritatea fanilor i-au comentat lui Smiley cu versuri super cunoscute. Din pacate, cei doi nu isi mai vorbesc si au rupt orice legatura.

“Moga a fost un tip foarte important in viata mea atunci cand am inceput sa lucrez cu Simplu, pentru ca el a fost primul compozitor cu care am lucrat si care, cumva, mi-a dat sansa sa lucrez in studio si sa aflu mai multe decat stiam in momentul ala, dar noi, cumva, vedem muzica foarte diferit si de aici ne-am cam separat noi cumva.

Noi ne-am separat si intr-un moment in care eram foarte tineri si, ca toti tinerii, eram ambitiosi amandoi, egoisti amandoi si foarte orgoliosi!

Eu nu mai sunt atat de orgolios, nu simt ca mai am de demonstrat ceva, pentru mine nu mai e, de foarte mult timp, o chestie de competitie, sunt mult mai liber, mult mai intelept!”, a dezvaluit Smiley in podcastul gazduit de Horia Brenciu.

 
 
 
 
 
>View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

>A post shared by smiley_omul (•smiley_omul)

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1265 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007371 (s)