News Flash:

Carmen Harra, preziceri noi despre Vladimir Putin si planul lui. „In mintea lui diabolica, va ataca o tara NATO ”

2 Martie 2022
4029 Vizualizari | 0 Comentarii
Carmen Harra

Carmen Harra nu avea cum sa nu isi exprime parerea cu privire la subiectul care preocupa o lume intreaga. Carmen stie deja ce se va intampla in acest razboi si cine va fi adevarata victima. Harra si-a expus premonitiile la Antena 3 si, din pacate, nu sunt cele mai bune. Informatiile pe care aceasta le-a prezentat par a se adeveri, incetul cu incetul si pare ca traim anul cu cele mai nefasta intamplari. Vedeta a sustinut, fara sa se teama, ca si viata lui Putin este in pericol si ca nu ii vede cel mai fericit final.


Carmen Harra este recunoscuta pentru capacitatea ei de a vedea lucruri in viitor. Vedeta a fost prezenta la numeroase emisiuni si, de cele mai multe ori premonitiile ei s-au adeverit. De data asta, daca se intampla ceea ce prezice Harra, putem spune ca asistam la schimbari drastice pe scena politica.

„Intuitia mea spune ca rusii, dupa al doilea razboi mondial, se tot pregatesc de un razboi, undeva au ramas im mentalul lor ancorat in ideea asta, de un razboi care nu s-a terminat in mintile lor.(…)

Ma uitam la imaginile cu tancurile de la televizor si retraiam in mintea mea imaginile pe care le vedeam in copilarie pe televizor cu cel de al Doilea Razboi Mondial si am zis ca ei au ramas la stadiul acela, acelui atac cu tancuri, cu armata care sa stea la granita.

Dar acum te intreb pe tine, daca eu nu vreau sa fac un razboi, de ce pun 100 000 de soldati la granita?(…) Eu traiesc in America de 30 si ceva de ani. Ziua in care America se coalizeaza cu Rusia, eu ma rad in cap.”, a declarat Carmen Harra in urma cu aproximativ doua luni.

„Eu zic, Putin, in mintea lui machiavelica, este cred ca cel mai machiavelic care a existat vreodata, el are intentii foarte serioase. El nu are treaba cu Romania, e parerea mea personala.

Va spun ce simt eu si ce cred eu. Nu intra spre Romania, nu are nimic cu Romania. Razboi in Romania nu, dar ca ei o sa intre spre Crimeea, da, absolut.”, a mai spus Carmen Harra.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004438 (s)