News Flash:

Doar un sezon a stat în Gruia

Simone Scuffet pleacă de la CFR Cluj

5 Iulie 2023
266 Vizualizari | 0 Comentarii


Conform unor surse, portarul Simone Scuffet va părăsi CFR Cluj. Acesta va semna un contract cu un club italian.

Simone Scuffet va pleca de la CFR Cluj după un singur sezon petrecut la CFR. Portarul italian se pregătește să semneze cu un club din țara sa natală. Potrivit informațiilor obținute de la FANATIK, portarul își va lua rămas bun de la echipa ardelenilor în zilele următoare.

Simone Scuffet a ajuns la CFR Cluj în vara anului trecut ca jucător liber de contract, după despărțirea de APOEL Nicosia. În tricoul echipei ardelenilor, italianul a evoluat în 49 de meciuri în sezonul 2022/2023.

Jucătorul a impresionat în special în dubla partidă dintre CFR și Lazio din play-off-ul pentru optimile UEFA Conference League, datorită intervențiilor spectaculoase în fața jucătorilor adverși. După un sezon în fotbalul românesc, Simone Scuffet se va întoarce în Italia, unde a evoluat în 40 de meciuri pentru Udinese în prima parte a carierei sale.

Potrivit transfermarkt.com, Simone Scuffet are o cotă de piață de doi milioane de euro. Aceasta este suma pentru care Neluțu Varga și-a dat acordul pentru plecarea portarului italian, conform surselor citate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1170 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006269 (s)