News Flash:

Anuntul trist pe care fanii Oanei Cuzino l-au primit de la familia vedetei. „S-a stins din viata dupa 10 zile”

27 Aprilie 2022
698 Vizualizari | 0 Comentarii
Oana

Familia Oanei Cuzino nu trece prin cea mai buna perioada. In ultima vreme, vestile proaste s-au tinut lant atat de ea, cat si de cei dragi, iar in aceasta zi, fanii prezentatoarei de la „Ce se intampla, doctore” au primit anuntul pe care nu il asteptau. 

Nu multi sunt cei care stiu ca Oana Cuzino a fost casatorita cu un multimilionar din Capitala. Din pacate, relatia celor doi nu a functionat prea bine, asa ca au decis sa se desparta. Desi nu mai erau impreuna, Oana a pastrat mereu legatura cu el si a incercat sa fie mereu la curent cu ceea ce i se intampla barbatului.

In urma cu 10 zile, Yoav Stern in varsta de 70 de ani ar fi cazut intr-un spatiu adanc de aproximativ un metru, langa o scara. Acesta a fost transportat de urgenta la spital, dar nu s-au putut face prea multe pentru el. Dupa 10 zile de coma, medicii au conformat decesul barbatului.

„La data de 18 aprilie, in jurul orei 18:28, Inspectoratul de Politie al Judetului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul ca, in curtea unui imobil din comuna Snagov, un barbat a cazut de pe scara si este inconstient.

La fata locului, s-au deplasat politistii din Snagov pentru activitati din competenta, iar, din primele verificari, au constatat faptul ca un barbat, in timp ce mergea cu spatele, in curtea imobilului unde locuieste, ar fi cazut intr-un spatiu, de aproximativ 1 metru, langa o scara.

Barbatul a fost transportat imediat la spital, pentru acordarea de ingrijiri medicale. Politistii din Snagov efectueaza verifica, pentru stabilirea situatiei de fapt si de drept si pentru luarea masurilor legale care se impun.”, au declarat autoritatile, potrivit realitatea.net.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005297 (s)