News Flash:

Sensy ii face praf pe producatorii Bravo, ai stil! dupa ce a fost eliminata. ”Nu asa cum mi-am imaginat”

2 Noiembrie 2021
334 Vizualizari | 0 Comentarii
Sensy

Sensy este una dintre concurentele de la Bravo care nu si-a dorit sa iasa in evidenta. Cu aproape zece ani de experienta in social media, Sensy si-a dorit sa isi depaseasca limitele. Influencera nu prea a fost pe placul jurului care a notat-o mereu cu puncte si stele putine; asta a facut ca in fiecare saptamana concurenta sa fie pe ultimul loc.

Mereu, Sensy a fost in fata la eliminare, dar a fost norocoasa. Popularitatea ei din online si-a facut treaba. Influencera s-a aflat mereu printre favoritele publicului, iar asta a mentinut-o in concurs. Pana sambata seara.
Sensy a parasit emisiunea in editia de sambata. Procentajul dintre ea, Ioana Filimon si Anda Adam a fost unul foarte strans. Blondina a declarat de multe ori ca vrea sa plece din competitie. Aceasta a avut momente in care a simtit ca nu mai face fata scandalurilor si momentelor tensionate.

Sensy a plecat din competitie si a lasat scaunul gol unei alte celebritati. Adina Halas este noua concurenta de la Bravo, ai stil! Aceasta va intra cu drepturile depline si, cel mai probabil si cu numarul de stelute pe care il avea Sensy.


”In seara aceasta am parasit competitia Bravo ai stil cu zambetul pe buze pentru ca da s-a terminat. Pentru ca da a fost o experienta interesanta, poate nu la fel de frumoasa pe cat mi-as fi dorit. Am invatat mai devreme sau mai tarziu ca prin orice situatie prin care trec sa iau tot ce este mai bun.” a spus Sensy. 

”Trebuie sa va multumesc din suflet pentru toata sustinerea voastra. Doar datorita voua am reusit sa rezist atat de mult in aceasta competitie. Am invatat sa ma bazez doar pe mine si pe instinctele mele. Am invatat ca da, exista oameni care te apreciaza, te ajuta si te sustin fara sa iti ceara nimic in schimb. Si da, am invatat ca exista si oameni care atunci cand dai de greu nu-ti mai raspund la telefon. Viata este atat de frumoasa si imi pare atat de rau ca m-am lasat afectata o perioada buna de timp. Viata este plina de lectii care ne ajuta sa devenim si mai buni. Bravo, ai stil! pentru mine a fost o lectie importanta.” a scris Sensy pe Instagram. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1293 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008959 (s)