News Flash:

Patru staruri internationale care au mers in instanta si si-au dat in judecata parintii

3 Septembrie 2021
508 Vizualizari | 0 Comentarii
Rihanna

Vedetele nu au o viata perfecta, iar atunci când familia intervine în business-urile pe care le au, clar ies scântei. Nu putine au fost momentele în care starurile de peste hotare au renuntat la sentimente si le-au dat întâlnire parintilor în sala de judecata.

Exista situatii exceptionale în viata când vedetele si parintii lor ajung într-un moment în care nu se mai înteleg. De aici si pâna la a cere ajutor specializat a mai fost un singur pas, asa ca acestea nu au mai stat pe gânduri si au apelat la instantele judecatoresti pentru a remedia anumite probleme de familie. În cele mai multe situatii, certurile au început de la bani.

Rihanna l-a dat în judecata pe tatal ei, Ronald Fenty, pentru ca i-a folosit numele fara sa îi ceara permisiunea.

Surorile Kardashian au dat-o în judecata pe mama lor vitrega, Ellen Pearson pentru defaimare.

Leighton Meester si-a dat în judecata mama dupa ce a descoperit ca ea îi trimitea lunar 7.500 de dolari pentru a acoperi facturile medicale ale fratelui sau, bani pe care mama sa, Constance, îi folosea, de fapt, în alt scop. Leighton a descoperit ca mama sa cheltuia banii pe operatii estetice si pe proceduri cosmetice scumpe, asa ca a dat-o în judecata în 2011.

Când Macaulay Culkin avea 15 ani, parintii lui s-au despartit, iar el si banii lui au devenit o parte centrala a disputei privind custodia.


rihanna surorile kardashian leighton meester macaulay culkin
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1124 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004963 (s)