News Flash:

Selly face bani din piatra seaca. Din ce a castigat vloggerul primii lui bani si cat de aproape este pragul de 1 milion de euro

17 Decembrie 2021
378 Vizualizari | 0 Comentarii
Selly

Selly este unul dintre cei mai urmariti vloggeri de la noi, iar cele 3 milioane de abonati de pe Youtube sunt dovada clara ca prin munca si perseverenta poti obtine ceea ce iti doresti. Selly poate spune ca a avut spiritul afacerilor inca de mic si nu degeaba se implica acum in tot felul de proiecte si isi doreste sa fie incluse in programa scolara materii care sa puna accentul pe business si economie.

La varsta lui, Selly poate spune ca a reusit ceea ce altii doar viseaza. Tanara craiovean a pus bazele unei academii de vlogging, prima de la noi din tara, a avut propria emisiune in prime time si are si o formatie care a generat sute de mii de euro si milioane de vizualizari. Proaspat intors din vacanta, Selly a inceput sa apara din nou la emisiuni, acolo unde abordeaza mereu subiecte legate de importanta financiara si ii indeamna pe tineri sa nu fie superficiali atunci cand vine vorba de gestionarea unui buget.

Selly a recunoscut ca primii bani au fost facuti la varsta de 10 ani si ca nu a folosit intocmai cele mai legale metode. „Cand eram mic am facut o mica afacere, in scoala generala, din hackuirea conturilor de Facebook. Faceam pagini false care semanau cu cele reale!”. 

Cei care il urmaresc pe Selly stiu faptul ca acesta munceste de la 11 ani si ca si-a creat in timp propria identitate, pe care chiar el o aproximeaza ca valorand peste 1 milion de euro. De-a lungul timpului, au existat speculatii cu privire la sumele incasate din online, doar ca acum chiar Selly a fost cel care a dat cartile pe fata. 

Sunt foarte recunoscator pentru veniturile pe care le am. In online, este vorba despre cat vine din AdSense si cat vine din campaniile publicitare. Conteaza cine se uita, puterea de cumparare a publicului. La mine AdSens-ul asta creste peste 10.000 de euro, scade sub 10.000 de euro. 15.000 de euro am castigat cel mai mult intr-o luna din AdSense.”, a spus Selly.

Cred ca ultima data cand le-am cerut alor mei bani a fost pe la 14 ani. Parintii mei se bucura mult pentru mine si sunt acolo pentru mine intotdeauna, mereu incearca sa ma ajute si sa ma sustina cat mai mult. Le voi fi intotdeauna recunoscator pentru educatia data si pentru faptul ca m-au lasat si incurajat sa imi urmez acest vis de a face vlogging. Imi doresc sa fiu un om implinit, un om relaxat profesional si financiar”, a declarat Selly pentru Okmagazine.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1198 (s) | 32 queries | Mysql time :0.006751 (s)