News Flash:

Jador replica pentru Teo Trandafir. Vedeta a spus ca nu l-ar lua niciodata de sot, iar manelistul a luat foc

17 Decembrie 2021
412 Vizualizari | 0 Comentarii
Teo Jador

Teo a ajuns in masina colegul sau de la rubrica „Test de Vedeta”, Sergiu Piloff. Acesta i-a adresat o multime de intrebari, unele legate chiar de planurile de casatorie, mai mult sau mai putin concrete. Teo are deja in minte cateva nume cu care s-ar vedea in fata altarului.

Printre barbatii cu care vedeta ar vrea sa ajunga la altar se numara Catalin Botezatu, Alin Pascal si Tudor Ionescu. La polul opus, barbatul pe care Teo Trandafir nu il considera deloc potrivit pentru ea este cantaretul Jador, despre care spune ca este genul de om care o intimideaza. Motivul ar fi indrazneala artistului si faptul ca vorbeste tare. 

"Este hipermotric, e agitat, e inconsecvent, e imprevizibil. Mie nu-mi plac oamenii care vorbesc tare. Ma sperie, ma intimideaza si ma fac sa dau inapoi. Sunt convinsa ca Jador, in ciuda lucrurilor pe care tocmai ti le-am marturisit, are un suflet de aur.", a declarat Teo Trandafir, in cadrul emisiunii "Test de vedeta", de la Kanal D.

Cat despre afirmatiile facute de Teo Trandafir, despre temperamentul lui, cantaretul a fost de acord cu aceasta, ba mai mult, a si explicat motivul pentru care este asa. Jador este o persoana asumata, asa ca nu incearca niciodata sa ascunda cum este el, de fapt, lucru apreciat de fanii care il urmaresc si iubesc. Sinceritatea a fost mereu una dintre calitatile manelistului, asa ca a vorbit deschis si despre afirmatiile facute de Teo.

"Sunt mult prea agitat, asa este, dar e doar de televizor! Si in viata reala sunt, dar nu chiar asa.", a marturisit artistul, in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1176 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004777 (s)