News Flash:

Ce parere are Cosmin Natanticu despre faptul ca Mihai Petre a castigat „Asia Express”. „Oamenii ne spuneau ca... ”

17 Decembrie 2021
463 Vizualizari | 0 Comentarii
Cosmin Natanticu

Daca la inceput erau printre cele mai simpatice echipe, odata cu avansarea competitie, Eliza si Cosmin Natanticu au inceput sa isi atraga din ce in ce mai multe antipatii. Cei doi nu au mai fost la fel de diplomati ca la inceput, iar replicile si gesturile pe care le-au facut fata de ceilalti concurenti inceput sa ridice semne de intrebare.

Familia Natanticu si-a dorit foarte mult sa ajunga sa joace marea finala din Asia Express alaturi de Mihai Petre, dar, din pacate, echipa lor a fost eliminata pe ultima suta de metri. Eliza a fost foarte dezamagita si, oricat de mult ar fi incercat sa disimuleze asta, supararea s-a vazut pe fata Elizei. Fanii si-au dat seama ca aceasta a fost deranjata de faptul ca alte echipe i-au luat fata, asa ca intrebarile in online au inceput sa curga pe banda rulanta. 

Invitat recent intr-un podcast, Cosmin Natanticu a vorbit pentru prima data despre acest episod. Sotul Elizei nu a contestat nicio secunda faptul ca Mihai Petre isi merita din plin locul in finala si chiar si marele premiu. Totusi, acesta nu a putut sa nege ca si ei s-ar fi vazut in aceasta ipostaza. Desi au fost la un pas de marele premiu, Cosmin si-a acceptat infrangerea cu capul sus. 

Inclusiv actorul si partenera sa Eliza au primit mesaje de sustinere, chiar daca au fost eliminati in semifinala Asia Express: „am primit foarte multe comentarii si mesaje in care oamenii spuneau ca tot ce ne lipseste este un copil, pentru ca suntem un cuplu foarte misto”, a comentat el la podcast.

”Invata de la Mihai Petre! Ai vazut ca este mereu pe primul loc. Trebuie sa ai atitudine de invingator ca sa fii respectat!”, a spus Eliza. 
”Mihai Petre nu este modelul meu in viata!”, a rabufnit Cosmin Natanticu in emisiune, la spusele sotiei sale, Eliza. 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1167 (s) | 32 queries | Mysql time :0.007124 (s)