News Flash:

Anamaria Prodan implineste 49 de ani. Ce si-a dorit impresara de ziua ei. „Sa am cei mai... ”

17 Decembrie 2021
736 Vizualizari | 0 Comentarii
Anamaria Prodan

Zi de sarbatoare in familia Aneimaria Prodan. Sexy impresara a implinit 49 de ani si a avut aproape persoanele dragi. Chiar daca Reghe a lipsit de la petrecere, Anamaria s-a asigurat ca se distreaza si ca marcheaza cei 49 de ani mai bine ca niciodata. Sexy impresara a fost rasfatata de catre toti cei prezenti, iar unul dintre cele mai asteptate momente a fost acela in care si-a pus o dorinta.

Anamaria Prodan si-a serbat ziua in cadrul restrans si este, poate, pentru prima data cand nu face acest lucru alaturi de familia ei, in formula completa. Anamaria este in plin scandal cu sotul ei, iar lucrurile par ca sunt mai aprinse ca niciodata. Desi situatia este tensionata in tara, asta nu a impiedicat-o pe Anamaria sa plece in Dubai pentru a fi alaturi de prietenii ei. Acestia s-au asigurat ca ii organizeaza o petrecere ca la carte si au adus chiar si un tort pentru ca Anamaria sa isi pune o dorinta.

„Imi doresc sa am cei mai sanatosi copii, cei mai frumosi, cei mai buni din lume si la anul sa fim impreuna”, a spus Anamaria Prodan, fiind cunoscuta pentru iubirea si dedicarea pe care o arata familiei sale.

„La multi ani sanatosi si binecuvantati in continuare alaturi de copiii tai”, „La multi ani minunati si fericiti femeie superba! Te pup si te imbratisez cu drag”, „La multi ani de poveste, plini de Bucurie si doar cu Fericire!!!”, „Iti spun astazi La multi ani tie Ana, persoana care m-a inspirat sa visez si sa muncesc din greu pentru a-mi indeplini visurile... Iti doresc multa sanatate ,fericire si multa putere de munca! SA FII iubita de familia ta si de oamenii sinceri si frumosi ca tine”, sunt doar cateva dintre mesajele primite de celebra impresara.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1182 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005750 (s)