News Flash:

Adda s-a tuns, dar fanii nu sunt prea incantati de alegere. „Era cazul... ”

17 Decembrie 2021
457 Vizualizari | 0 Comentarii
Adda

In ultima perioada, Adda a postat pe Instagram mai multe imagini cu diferite look-uri. Fanii au fost indusi de multe ori in eroare de artista, asa ca, de data aceasta nici nu au stiut ce sa mai creada. De la saten la roz, Adda le-a incercat pe toate, dar se pare ca nu are de gand sa renunte la blond. 

Artista s-a afisat mandra cu noul look si are si de ce. Adda s-a reinventat si a facut deja primul pas. Artista s-a tuns, iar noua tunsoare i se potriveste manusa. Fanii au reactionat imediat si au complimentat-o pentru alegerea facuta. Dar asta nu este singura schimbare a Addei. De cand se confrunta cu alergia puternica, Adda a avut interdictie la anumite alimente, iar asta se reflecta in silueta ei. Artista a slabit enorm si poate spune ca a ajuns la cea mai buna versiune a ei.

Adda se lauda cu o talie de viespe si multi s-au intrebat cum a reusit sa slabeasca atat de mult. Ei bine, artista a povestit, intr-o postare pe Instagram, ca nu a tinut cura de slabire, ci regimul alimentar extrem de strict a ajutat-o sa pierda in greutate. Adda se confrunta cu o alergie alimentara severa si trebuie sa fie atenta tot timpul la ce mananca. Tot raul spre bine, pana la urma, pentru ca regimul restrictiv i-a adus inapoi formele de cand era pustoaica. 

”Mananc alimente fara histamina - am intoleranta! Fara gluten - am intoleranta. Am renuntat si la zahar - tot din cauze medicale. Mancarea pe care o consum trebuie sa fie proaspata. Nu am voie sa mananc ceva gatit mai vechi de cateva ore, chiar daca sunt alimente permise, pentru ca nivelul de histamina creste si am eruptii pe tot corpul. Beau multa apa! Iau vitamine si suplimente ca sa imi intaresc imunitatea si sa-mi repar organismul pe care l-am stricat singurica din cauza alimentatiei gresite, medicamente si stres. Sunt sub supraveghere medicala. Nu recomand nicio dieta minune. Gasiti un nutritionist si actionati in functie de corpul vostru si in functie de rezultatul analizelor!”, a scris Adda in dreptul unei fotografii in care isi arata talia de viespe. 
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004833 (s)