News Flash:

Cum a reusit Maurice Munteanu sa slabeasca 23 de kilograme intr-un timp atat de scurt. „Le aduc la cunostinta gospodinelor... ”

17 Decembrie 2021
1072 Vizualizari | 0 Comentarii
Maurice Munteanu

Maurice Munteanu a trecut la o varianta mult mai buna. Juratul Bravo, ai stil! a scapat de kilogramele in plus si arata mai bine ca niciodata. Mai mult, fanii il considera acum un adevarat exemplu de reusita, putere si motivatie.


Juratul a adoptat un stil de viata sanatos, iar rezultatele se vad. Maurice a slabit enorm si nu are de gand sa se opreasca pana cand nu va ajunge la dimensiunile dorite. Fashion editorul si-a schimbat si look-ul. Maurice a renuntat la barba, iar fanii nu au putut sa nu observe ca arata mult mai tanar asa.

"Arati foarte bine! Dar cum ai facut sa ai asa o vointa? Pentru ca e foarte greu sa-ti schimbi stilul de viata/ Te rog frumos sa ne spui si noua ce dieta tii de-ai ajuns sa arati atat de bine, vreau si eu sa fac la fel” au fost cateva dintre comentariile lasate pe paginile de socializare ale fashion editorului.

„Gasesc util sa le aduc la cunostinta gospodinelor ingrijorate care hiperventileaza in confortul propriilor locuinte si, din lipsa de viata proprie, rup Instagramul trimitand mesaje de hate cum apuca, in speranta ca vor fi, eventual la anul in august, mai slabe, ca doar acum se taie porcul si urmeaza niste oale de sarmale pe ordinea de zi, ca nu folosesc filtre, nu m-am operat la Stan, doar am slabit 23 de kg.

Eu stiu ca dansele sunt obisnuite cu o anumita tipologie de cetateni pitiponci care apar la TV, ca doar si dansele sunt la fel, ca reperele la repere trag, dar ar trebui sa ia in calcul faptul ca lucrurile au mai evoluat de cand isi dadeau cu carmin si suspinau pe Holograf la Sala Palatului. Cu alte cuvinte, dati-va un inel. Eu nu va pot da decat block.

Pentru a pune capat speculatiilor, Maurice a raspuns scurt ca nu e vorba de nicio dieta, ci de un stil de vi ata cat de poate de serios. Intrebat daca merita efortul, juratul a raspuns ca, cu siguranta, este cea mai buna alegere.Maurice le-a si raspuns la scurt timp: "Nu tin dieta, nu cred in diete. Mananc civilizat, fara zahar, alcool, prajeli, paine & co.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1181 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006589 (s)