News Flash:

Dan Capatos a dat cartile pe fata. Ce a putut sa spuna despre Bianca Dragusanu de fata cu Natanticu si Maticiuc

17 Decembrie 2021
565 Vizualizari | 0 Comentarii
Dan Capatos

Codin Maticiuc s-a lansat, de curand, in lumea podcasturilor. Prima sa editie a trebuit sa fie una speciala, asa ca a stat la masa la discutii cu Cosmin Natanticu si cu Dan Capatos. Dan este unul dintre prezentatorii cu state vechi si, inainte de televiziune, a lucrat mult in domeniul jurnalistic. De acolo le stie pe majoritatea vedetelor si, in timp ce cu unele dintre este la cutite, cu altele a ramas prieten bun.

Dan Capatos le-a trait si le-a vazut pe toate de-a lungul atator ani de cariera. In emisiunea lui a avut sute de invitati, care de care mai interesanti. De cele mai multe ori, Dan a fost nevoit sa fie indiscret si sa le arunce la fileu intrebari mai putin confortabile. Unele vedete de la noi au ales sa nu mai vorbeasca cu Dan, in timp ce altele au inteles ce presupune meseria de jurnalist si au continuat sa il viziteze in platou.

Bianca Dragusanu este una dintre cele mai bune prietene ale prezentatorului. Cei doi s-au complimentat mereu, reciproc si nu au existat niciodata tensiuni nerezolvate intre ei. Dan Capatos i-a dat mereu Cezarului ce e al Cezarului asa ca, intrebat ce parere are despre frumoasa blondina, nu a stat prea mult pe ganduri pentru a oferi raspunsul.

„Bianca e genul de fata care, oriunde pe planeta, daca intra intr-o incapare, a oprit orice discutie. Noi o cunoastem cu bune si cu rele, ca ea vine cu un bagaj in spate. Ia-o din Romania si du-o in orice alta parte. Bag-o intr-o incapere plina de oameni si o sa vezi ca lumea se opreste din discutie.”, a declarat prezentatorul „XSN”.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1205 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006378 (s)