News Flash:

Lovitura dura pentru Antena 1. Inca o vedeta a plecat la PRO TV. „Va fi un show senzational”

17 Decembrie 2021
1021 Vizualizari | 0 Comentarii
Antena1 vs PROTV

Se pare ca iarna este sezonul prefetat pentru schimbari. Majoritatea posturilor tv si-a refacut grila inca din toamna si au scos din calcul anumite vedete. In timp ce  Antena 1 pare ca pierde pioni importanti, toti cei care spun adio trust-ului se pare ca se muta in gradina vecina, la PRO TV. Este si cazul acestei vedete care, dupa ce si-a pus amprenta pe una dintre cele mai de succes productii din Romania a decis sa experimenteze cum este sa lucrezi la PRO TV.

Antena 1 pare ca pierde din ce in ce mai mult teren in fata PRO TV si nu neaparat ca cifre de audienta, ci ca personal. A fost o surpriza pentru toata lumea sa-l vada pe Cosmin Selesi la filmarile editiei speciale de Revelion pentru PRO TV. Prezentatorul TV a facut primele declaratii despre show-ul la care participa.

„Bine, sunt si eu.. istoric. Va fi unul dintre cele mai tari show-uri, cum ne-a obisnuit PRO TV de fiecare data. In urma cu ani de zile toata lumea astepta Protevelionul. Va fi o revenire fantastica', a spus Cosmin Selesi.

Vedeta prezenta din anul 2012 emisiunea „Te cunosc de undeva' alaturi de Alina Puscas. Dupa terminarea celui de-al 16-lea sezon al show-ului de la Antena 1 nu s-a mai stiut nimic despre urmatorul sezon.

Dupa multi ani, PRO TV vine cu un program special pentru ultima zi din an. Pavel Bartos si Raluka vor fi gazdele show-ului „Protevelion' si vor avea multi invitati indragiti de telespectatori.

Pe parcursul orelor de distractie, pe scena vor urca vedete cunoscute care au pregatit momente neasteptate.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1126 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004791 (s)