News Flash:

Seful din Politia Locala Timisoara care a batut un subaltern la serviciu si-a dat demisia

8 Martie 2022
307 Vizualizari | 0 Comentarii
politia locala

Seful de biroul din Politia Locala care a batut un subaltern la serviciu si-a dat demisia, la cateva zile dupa ce Tion a dezvaluit toata povestea. Barbatul si-a inaintat demisia la zi, iar aceasta i-a fost acceptata. Ancheta in dosarul penal continua insa.

 
Barbatul, sef de birou in cadrul Directiei Politiei Locale Timisoara, a intrat in vizorul sefilor sai la mijlocul lui ianuarie. Atunci s-a luat de unul dintre politistii locali pe care l-a intalnit in curtea institutiei si l-a batut.

Momentul a fost surprins de camerele de supraveghere montate in curtea institutiei, iar conducerea Directiei Politiei Locale Timisoara a fost sesizata imediat de victima agresiunii. Incidentul, petrecut la scurt timp dupa problemele provocate de simpatizantii AUR la primarie, a fost tinut departe de ochii opiniei publice, iar sursele Tion au afirmat ca la primarie nu a ajuns absolut nicio informatie legata despre agresiune.

Desi totul a fost tinut departe de opinia publica, incidentul nu a putut fi musamalizat complet. Si asta pentru ca politistul batut, victima incidentului, a sesizat superiorii si a facut si plangere penala impotriva agresorului.

Toata povestea a fost prezentata de Tion, in exclusivitate, luni, 28 februarie, iar la cateva zile dupa aceea, in 3 martie, seful de birou si-a inaintat demisia, la zi. Aceasta i-a fost acceptata imediat de noua comanda a institutiei. A scapat astfel de cercetarea disciplinara si de sanctiunile pe care ar fi putut sa le primeasca la locul de munca. Dosarul penal deschis in urma plangerii depuse impotriva lui isi continua insa cursul, iar barbatul va raspunde conform legii.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1150 (s) | 43 queries | Mysql time :0.007095 (s)