News Flash:

Au fost alesi patru membri in Consiliul Director al Asociatiei Timisoara 2021. Acesta redevine functional

4 Martie 2022
317 Vizualizari | 0 Comentarii
centru TM

Miercuri, 2 martie, a avut loc sedinta Adunarii Generale a a Asociatiei Timisoara 2021 - Capitala Europeana a Culturii. Au fost alesi patru membri in Consiliul Director, care a redevenit astfel functional.
 
 
La sedinta Adunarii Generale a Asociatilor (AGA), care a avut loc miercuri, au fost prezenti si primarul Timisoarei Dominic Fritz, Marian Constantin Vasile, in calitate de imputernicit al presedintelui Consiliului Judetean Timis Alin Nica, Maria-Adriana Hausvater din partea Ministerului Culturii si Ioana Ghiran-Bala, directorul executiv interimar al Asociatiei Timisoara 2021 – Capitala Europeana a Culturii.

In urma sedintei Adunarii Generale a Asociatilor, s-a stabilit retragerea urmatorilor membri: Dumitru-Dorin Prunariu, Gheorghe Ciuhandu, Ionel Bota, Mulberry Development SRL. Apoi, au fost alesi in Consiliul Director patru membri, acesta redevenind astfel functional. Este vorba de:

1. Stefan Vadineanu in pozitia Reprezentant al mediului economic local, fiind initial pe pozitia de interimar
2. Aura Twarowska in pozitia de Personalitate publica din domeniul culturii, cu profil international, fiind initial pe pozitia de interimar
3. Jose Miguel Vinals in pozitia de Expert international – consul al Spaniei la Timisoara
4. Codrin Emandi in pozitia de Reprezentant al scenei culturale independente si al sectorului industriilor culturale si creative

„De asemenea, s-a stabilit prelungirea mandatului comisiei de cenzori si a fost respinsa prin vot secret cererea de adeziune a domnului Horatiu Rada”, transmit reprezentantii asociatiei.

Probleme cu componenta Consiliului Director al Asociatiei exista de cand lumea. Anul trecut, in iunie, AGA trebuia sa completeze Consiliul Director cu inca trei membri. La scurt timp dupa, Consiliul Director a redevenit functional, dupa un an si jumatate de pauza, dupa ce Ministerul Culturii si-a numit un reprezentant, pe Ada Lupu, directorul Teatrului National Timisoara. Nu a durat mult si asociatia a ramas din nou cu un consiliu director nefunctional, dupa demisia expertului international Ulrich Fuchs, chiar inainte de monitorizarea Comisiei Europene.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1186 (s) | 43 queries | Mysql time :0.008711 (s)