News Flash:

Muzeul National al Banatului vrea sa repare Curtea de Onoare a Bastionului Theresia

7 Martie 2022
277 Vizualizari | 0 Comentarii
Bastionul Theresia

Muzeul National al Banatului cauta o firma care sa se ocupe de reabilitarea Curtii de Onoare a Bastionului. Ofera aproape 460.000 de euro pentru lucrare.
 
 
Muzeul National al Banatului cauta firma care sa se ocupe de reabilitarea corpului E al Bastionului Theresia. Astfel, au fost scoase la licitatie „Lucrari de reparatii si punere in siguranta a corpului E — Curte de Onoare Bastion”.

Pentru intreprinderea lucrarilor de reparatii si renovarea constructiei vizate de licitatie, vor fi alocati maximum 2.281.124,31 lei (cu TVA) din fondul bugetar, adica aproximativ 460.000 de euro. Ofertele vor fi asteptate pana in data de 28 martie 2022.

Consiliul Judetean Timis (CJT), care administreaza Bastionul Theresia, vrea ca in perioada imediat urmatoare sa se aduca o serie de reparatii la actuala structura a constructiei. Pune la bataie 1.870.000 de lei cu TVA, adica aproape 380.000 de euro. Finantarea se face exclusiv din fondurile proprii ale municipalitatii.

Proiectul presupune o serie de lucrari de reparatii generale si renovari. Vor fi reparate pavajul din piatra naturala, platformele pietonale din lemn si tencuiala. Zidurile vor fi curatate si reparate. Exteriorul va fi retusat, iar interiorul va fi finisat si se va lucra la instalatiile sanitare interioare. Se vor reamenaja si spatiile verzi.

Finalizarea santierului este unul dintre obiectivele asumate de CJ Timis in vederea pregatirii orasului pentru preluarea functiei simbolice de Capitala Europeana a Culturii in 2023.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1352 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004143 (s)