News Flash:

Ghete de Mos Nicolae. Se cauta oameni de bine pentru 50 de copii defavorizati

17 Noiembrie 2021
344 Vizualizari | 0 Comentarii
ghete

Asociatia Impreuna pentru Suflet (AIPS) a ajuns deja la a cea de-a treia editie a campaniei de Mos Nicolae - „Ofera in dar o pereche de ghetute”. Sunt peste 50 de copii din Timisoara, Periam sau Rusca Montana, care provin din familii defavorizate si au nevoie de ajutor. Cei care doresc sa lumineze sarbatorile de iarna pentru acesti copii, sunt invitati sa se alature initiativei.
 
 
„Doar datorita voua, celor care ne-ati fost alaturi in acesti ani, am reusit impreuna sa aducem bucurie si speranta celor aflati in nevoie. Astazi vorbim despre campania «Ofera in dar o pereche de ghetute» prin care dorim sa ajutam peste 50 de copii cu o pereche noua de ghetute pe care sa le poata lustrui si pregati in asteptarea lui Mos Nicolae. Toti cei care doresc sa lumineze sarbatorile de iarna unor copii care provin din familii defavorizate sunt invitati sa se alature initiativei”, spun cei de la Asociatia Impreuna pentru Suflet pe Facebook.

Asociatia Impreuna pentru Suflet a publicat pe pagina de Facebook lista copiilor. Acestia provin din Timisoara, Recas, Rusca Montana sau Periam. Puteti lasa un comentariu la postare cu alegerea facuta cu: numarul, numele copilului, marimea piciorului si modalitatea prin care doriti sa ajunga ghetutele la cei mici (A sau B), (ex. comentariu: 2, Maria, 32, A).

„A.) Poti achizitiona chiar tu o pereche de ghetute, iar noi iti vom trimite in privat adresa de corespondenta a micutului, unde Mos Nicolae va sti sa duca surpriza din partea ta.

B.) Poti dona direct in contul asociatiei, iar ajutoarele mosului se vor ocupa pe mai departe sa faca cumparaturile necesare si sa le livreze la cei mici”, mentioneaza cei de la asociatie.

Cont lei: RO71INGB0000999908935273. Daca optati sa faceti transfer bancar, sa nu uitati sa mentionati numele copilului ales si marimea ghetelor.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1301 (s) | 43 queries | Mysql time :0.005404 (s)