News Flash:

Cauza aglomeratiei de pe soseaua Mosnita-Timisoara. Proteasa ii cere lui Fritz sa regandeasca intersectia cu str. Siemens

16 Noiembrie 2021
409 Vizualizari | 0 Comentarii
aglomeratie

Vicepresedintele CJ Timis, Alexandru Proteasa, spune ca a identificat cauza cozilor infernale de aproape 2 kilometri care se formeaza pe soseaua ce leaga Mosnita de Timisoara. Da vina pe intersectia Caii Buziasului cu str. Siemens si cere primariei sa o regandeasca. A cerut si ajutorul politiei, sa dirijeze traficul pentru o perioada.
 
„Nervi, claxoane, noxe si timp pierdut. Asa arata diminetile celor care vin la serviciu sau isi aduc copiii la scoala din Mosnita Noua, pe Calea Buziasului din Timisoara. Am extins drumul judetean la patru benzi. Primaria a largit si ea segmentul de drum ce risca sa gatuiasca traficul. Se circula bine, chiar si inainte de a inchiderea totala a celor doua santiere, insa a mai ramas in picioare o singura «bariera» in calea unui trafic fluent: sensul giratoriu cu strada Siemens”, spune Alexandru Proteasa, vicepresedinte al Consiliului Judetean Timis.

Edilul spune ca intersectia in cauza este „raspunzatoare pentru cozi de 2 km aproape in fiecare dimineata, pe sensul de intrare in Timisoara”. A trimis primarului Dominic Fritz o adresa prin care i-a explicat problema si a propus regandirea intersectiei, „ca solutie pe termen mediu si lung”.

O solicitare asemanatoare a fost trimisa si Inspectoratului Judetean de Politie Timis, caruia ii cere sa trimita politisti care sa dirijeze traficul, „in zilele lucratoare, in intervalul 7-9, ca interventie rapida, pe termen scurt”.

„Am speranta ca exista disponibilitate la nivelul Primariei pentru rezolvarea problemei. In plus, noi, la CJ, vom sustine cu toata deschiderea orice demers in aceasta directie”, conchide Proteasa.

Consiliul Judetean Timis a extins la patru benzi soseaua care leaga Timisoara de Mosnita, iar o investitie asemanatoare a facut si Primaria Timisoara, pe o bucata din Calea Buziasului, de la ultimul sens giratoriu pana la iesirea din oras.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1201 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004487 (s)