News Flash:

Se numara zilele pana la cea de-a XIII-a editie a Targului de Pasti din Timisoara

11 Martie 2022
333 Vizualizari | 0 Comentarii
Paste

Casa de Cultura a Municipiului Timisoara pregateste editia din acest an a Targului de Pasti. Se asteapta cererile de inscriere din partea comerciantilor. Documentele pot fi depuse si online.
Cea de-a XIII-a editie a Targului de Pasti din Timisoara se va deschide la inceputul lunii aprilie. Astfel, Casa de Cultura anunta organizarea targului in perioada 9-27 aprilie 2022.

„Acesta se va desfasura in Piata Libertatii, precum si in cateva cartiere: Freidorf (Piata Petőfi Sandor), zona Traian (Biserica Millenium, Parcul Regina Maria), zona Lipovei (parcul de pe str. Holdelor), zona Soarelui (Parcul Padurice)”, transmit reprezentantii Casei de Cultura a Municipiului Timisoara.

Pentru cei care sunt interesati de activitatile comerciale, perioada 11-20 martie este alocata inscrierilor. Cererea de inscriere si documentele necesare pot fi depuse fie la secretariatul Casei de Cultura din Timisoara, intre orele 10-13, fie pe adresa de e-mail office•ccmt.ro.

Cine poate ocupa una dintre casute
• Persoane fizice: mesteri populari, artisti plastici, ce realizeaza si comercializeaza produse hand-made si de arta mestesugareasca, in special specifice sarbatorilor pascale: oua incondeiate, icoane pe sticla si lemn, sculpturi in lemn si piatra, aranjamente florale, obiecte decorative, obiecte de ceramica, produse artizanale, obiecte de sticla etc.;
• Persoane juridice (ONG, SRL, PFA, PFI, IF, II), producatori sau comercianti de produse nealimentare, specific pascale;
• Persoane juridice (ONG, SRL, PFA, PFI, IF, II), producatori sau comercianti de produse alimentare (pasca, cozonac, kurtos, placinte, langosi, prajituri, dulceturi de casa, siropuri, produse apicole, vin, cafea, sucuri, preparate fast-food).

Producerea si comercializarea produselor se vor desfasura in casutele Casei de Cultura, care au fost reconditionate, si in food-trucks.

In ceea ce priveste taxele de participare, tarifele difera in functie de natura activitatii desfasurate si de produsele comercializate.

„Artistii plastici si mesterii populari nu platesc taxe de participare. Scutiti de taxa sunt si comerciantii care desfasoara activitati in cartiere”, informeaza reprezentantii Casei de Cultura.

Formularul de inscriere si regulamentul privind organizarea targului se pot descarca de pe pagina de Facebook a Casei de Cultura si de pe www.primariatm.ro.
 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1363 (s) | 32 queries | Mysql time :0.022426 (s)