News Flash:

Cozi imense la benzinarii, la Timisoara. Soferii au luat cu asalt statiile dupa scumpirea combustibilului

10 Martie 2022
344 Vizualizari | 0 Comentarii
benzinarie

Agitatie mare, miercuri, la benzinariile din Timisoara. Soferii au luat cu asalt statiile de carburant dupa ce, in unele locuri, pretul unui litru a ajuns aproape de 10 lei.
 
 
UPDATE. Circulatia mijloacelor de transport in comun, data peste cap
Circulatia mijloacelor de transport in comun de pe mai multe linii ale STPT a fost afectata de cozile de la benzinariile din oras.

„Din cauza cozilor de la benzinarii, soferii si vatmanii nu au avut cum sa inainteze in trafic, ceea ce a generat intarzieri nedorite pe mai multe linii de transport public”, transmit cei de la STPT.

Pretul unui litru de carburant a crescut vertiginos inca de la inceperea razboiului din Ucraina, din 24 februarie. Combustibilul s-a apropiat si chiar a depasit 8 lei pentru un litru, fie ca vorbim de motorina sau benzina.

De miercuri insa, lucrurile au luat o turnura dramatica iar in unele statii de carburant pretul pentru un litru de motorina sau benzina s-a apropiat de 10 lei.

In conditiile scumpirilor rapide, soferii din Timisoara au luat cu asalt statiile de carburant din oras. La unele dintre ele s-au format chiar si cozi ce s-au intins pe sute de metri, iar multi dintre cei care au mers la pompa pentru a alimenta au luat cu ei chiar si canistre pentru a depozita combustibilul.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1147 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005865 (s)