News Flash:

Doctorita, asistent si intermediar perchezitionati de politie pentru ca au facut aproape 1000 de certificate COVID false

11 Martie 2022
438 Vizualizari | 0 Comentarii
certificat covid

Perchezitii ale politistilor timisoreni de la transporturi, in Caras-Severin. Oamenii legii au descins la domicilile a doi barbati si o femeie banuiti ca au facut aproximativ 1000 de certificate COVID false. Femeia este medic, unul dintre barbati asistent, iar celalalt intermediar.
Politistii timisoreni de la transporturi, in baza unei autorizatii emise de Judecatoria Timisoara, au descins, miercuri, in patru locatii din Caras Severin, la domiciliile a doi barbati de 23 si 40 de ani si al unei femei de 45 de ani. Cei trei sunt banuiti de inselaciune, frauda informatica si fals intelectual dupa ce oamenii legii au aflat ca au facut aproximativ 1000 de certificate Covid false.

„In urma punerii in executare a celor 4 mandate de perchezitie domiciliara, in dosarul penal ce viza emiterea de certificate COVID false pentru aproximativ 1000 de persoane, au fost ridicate, in vederea continuarii cercetarilor mai multor probe (inscrisuri, medii stocare, telefoane, sume de bani si aproximativ 8.000 de tichete valorice de 100 de lei fiecare, care ar fi trebuit inmanate persoanelor vaccinate)”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Cei trei au fost adusi la audieri, la Timisoara, si sunt cercetati acum pentru inselaciune, frauda informatica si fals intelectual.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1257 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005630 (s)