News Flash:

Curatenie de primavara pe Bega

11 Martie 2022
325 Vizualizari | 0 Comentarii
curatenie

Primaria si ABA Banat si-a unit fortele si au pornit actiuni de salubrizare pe malurile Begai si la suprafata apei. Curatenia s-a facut joi, 10 martie, iar daca va fi nevoie, se va reveni si azi, pe 11 martie.
Joi, 10 martie, Primaria Municipiului Timisoara si Administratia Nationala Apele Romane – ABA Banat s-au alaturat pentru a intreprinde o actiune de salubrizare a malurilor Canalului Bega si a luciului de apa. Daca va fi nevoie, se va reveni si pe 11 martie.

„Din partea primariei, la actiunea de curatenie participa consilierii din cadrul Serviciului Managementul Deseurilor si Salubritate, impreuna cu reprezentantii Administratiei Bazinale de Apa Banat si operatorii de salubrizare SC Brantner Servicii Ecologice SRL si Retim Ecologic Service SA”, transmit reprezentantii PMT.

Locurile in care se face curatenie:

– Behela: Calea Lugojului – Uzina de Apa, la confluenta cu raul Bega
– Canalul Bega: in amonte de Uzina de Apa (fara zona de protectie a Aquatim de pe malul stang), in zona Lunca Urbana Bega
– in zona Podului Modos

Locatiile in care se vor depozita deseurile, inainte de ridicare vor fi:

– Strada Rozelor nr. 4 (in fata Statiunii Tinerilor Naturalisti)
– Platforma de la Aquarena/Aquasport, strada Strandului nr. 12
– Platforma Industriala Nestlé.

Societatile care au contracte cu primaria sunt raspunzatoare pentru curatenia de-a lungul malurilor, pe sectorul canalului care a fost reabilitat. Daca timisorenii au nemultumiri legate de curatenie, pot face sesizari pe site-ul primariei AICI.

„Facem apel la cetateni sa sprijine comunitatea si sa pastreze curatenia, pentru a ne bucura cu totii de un mediu mai curat”, transmite aceeasi sursa.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1228 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004664 (s)