News Flash:

Fără apă caldă și căldură

Se fac lucrări la intersecția bulevardului Cetății cu străzile Amforei și Iancu Flondor

5 Aprilie 2023
210 Vizualizari | 0 Comentarii

Pe data de 6 aprilie, joi, între orele 8 și 16, vor fi realizate lucrări de conectare a conductelor la intersecția dintre bulevardul Cetății și străzile Amforei și Iancu Flondor.

Aceste lucrări fac parte din proiectul de reabilitare a liniilor de tramvai și modernizare a tramelor stradale în Municipiul Timișoara, Traseul 4 - bulevardul Cetății. În timpul acestor lucrări, furnizarea apei va fi întreruptă pe străzile Amforei (între Cetății și Teiului), Teiului (între Amforei și Gheorghe Lazăr), Timiș, Dropiei și Cetății (între Cloșca și Matei Basarab), la Grădinița nr. 26, Școala Gimnazială nr. 18 și la Punctele Termice de pe Amforei și Labirint.

La reluarea furnizării apei în regim normal, este posibil ca apa să fie tulbure la robinete. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, recomandăm clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până când apa va deveni complet limpede.

De asemenea, rugăm consumatorii să ia măsuri de stocare a unei cantități suficiente de apă pentru necesarul lor pe perioada anunțată.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1110 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004705 (s)