News Flash:

Eveniment nefericit pe strada Brânduşei din municipiul Timișoara

Duminică, un copil în vârstă de 2 ani a căzut de la etajul 2 al unui bloc din zona Dacia

3 Aprilie 2023
284 Vizualizari | 0 Comentarii

Duminică, în zona Dacia din Timișoara, a avut loc o întâmplare nefericită, care a necesitat intervenția de urgență a salvatorilor și a polițiștilor.

La aproape ora 15, polițiștii Secției 4 Poliție Urbană Timișoara au fost alertați prin apel la numărul de urgență 112 că un copil a căzut de la etajul 2 al unui bloc de pe strada Brândușei din Timișoara. Aceștia s-au deplasat imediat la fața locului, unde au constatat că o fetiță de 2 ani și 4 luni a căzut accidental de la etajul 2 al blocului în care locuia, ajungând pe acoperișul de la intrarea în scara blocului.

Echipajul medical prezent la fața locului a transportat copila la spital pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Reprezentanții D.G.A.S.P.C. Timiș vor fi informați cu privire la acest incident.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și continuă cercetările pentru a stabili cauzele producerii acestui incident. Din fericire, fetița era conștientă când a fost transportată la spital și i s-au acordat primele îngrijiri medicale.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1143 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005846 (s)