News Flash:

Am aflat!

Știm cine este firma care va oferi servicii de încasare a plății parcărilor din TimPark

3 Aprilie 2023
276 Vizualizari | 0 Comentarii

Piconet, o companie din Timișoara, va primi anual aproape 700.000 de lei pentru a furniza o soluție completă de încasare a taxelor de parcare în Timișoara către TimPark. Compania este recunoscută pentru aplicația Tpark, care este deja folosită pentru plata parcării în mai multe orașe, precum și pentru plata vinietelor, a amenzilor rutiere și a asigurărilor RCA.

Contractul, unul cadru, încheiat pe mai mulți ani, are o valoare totală de 2,7 milioane de lei, dintre care pentru primul an se vor plăti 671395 lei.

„Prin prezentul acord cadru se doreşte achiziţionarea unor servicii complete de plată a staţionărilor pe domeniul public din Municipiul Timişoara, pentru utilizatorii sistemului de parcare SPAPP – TimPark în condiţiile utilizării taxării prin telefonia mobilă prin trei forme de plată: vouchere – plata în avans; microplăți (SMS) şi plata cu card bancar”, se precizează în contractul acordat de TimPark.

Serviciul public de interes local TIMPARK din municipiul Timișoara are rolul de a administra și gestiona toate locurile de parcare incluse în zona de aplicare a "Regulamentului de funcționare a sistemului de parcare a autovehiculelor în Municipiul Timișoara - TimPark" și își desfășoară activitatea în conformitate cu acest regulament. Utilizatorii sistemului de parcare TimPark pot plăti staționarea, nu doar prin intermediul abonamentelor, ci și prin intermediul telefoniei mobile.

Plata staționării prin intermediul telefoniei mobile poate fi efectuată prin trei metode. Prima metodă implică taxarea la nivel de minut (pre-pay) pe baza unui voucher și a unui apel telefonic. Tarifele pentru plata parcării la nivel de minut sunt diferite pentru fiecare zonă tarifară, în funcție de tariful orar aprobat. A doua metodă presupune taxarea la nivel de oră, prin intermediul unui SMS. Tarifele pentru plata parcării la nivel de oră sunt diferite pentru fiecare zonă tarifară, în funcție de tariful orar aprobat. Taxarea prin intermediul unui card bancar este a treia opțiune, iar operațiunea poate fi realizată online prin intermediul unei aplicații.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1140 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006659 (s)