News Flash:

Furt în Timișoara

Bărbați reținuți de polițiștii timișoreni pentru tentativă de furt calificat

3 Aprilie 2023
245 Vizualizari | 0 Comentarii

Pe ultima zi a lunii martie, doi bărbați în vârstă de 30 și 44 de ani au fost reținuți de către polițiștii Secției 4 Poliție Urbană Timișoara, sub suspiciunea de tentativă la furt calificat. Aceștia au fost duși la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

În seara zilei de 31 martie 2023, în jurul orei 23:20, un agent de pază a sunat la numărul de urgență 112 pentru a anunța că două persoane suspecte se aflau în curtea unui centru comercial de pe strada Consiliul Europei din Timișoara.

Polițiștii au intervenit imediat și i-au surprins în flagrant pe cei doi bărbați în timp ce încercau să fure doi saci în care se aflau mai multe cabluri de cupru. Aceștia au fost duși la sediul poliției pentru audieri.

Ulterior, s-a descoperit că bărbații au escaladat gardul centrului comercial, care depozita mai multe materiale de construcții, și au încercat să fure sacii cu cabluri de cupru. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

După investigații, cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore pentru tentativă la furt calificat și au fost duși la Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș. Polițiștii continuă cercetările pentru a stabili întreaga activitate infracțională a acestora.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1256 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006090 (s)