News Flash:

Aquatim și Colterm anunță!

Alimentarea cu apă pe unele străzi din Timișoara și localități din Timiș va fi oprită astăzi

4 Aprilie 2023
309 Vizualizari | 0 Comentarii

Astăzi, Aquatim a anunțat că va întrerupe furnizarea apei pe străzile Emil Zola, Cerna și în Piața Academician Corneliu Micloși din Timișoara, precum și în localitățile Ghiroda și Murani, pentru remedierea unor avarii. De asemenea, între orele 15 și 17, presiunea apei va fi scăzută în Ivanda, Rudna, Giulvăz, Rudicica și Bazoșu Nou pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție.

În altă ordine de idei, Colterm a anunțat că furnizarea apei calde și încălzirii va fi întreruptă în perimetrul punctului termic CERNA între orele 9:00 și 17:00, ca urmare a unor lucrări planificate în rețeaua de medie tensiune, conform unei notificări primite de la E-Distribuție Banat.

De asemenea, mâine, 5 aprilie, Aquatim va efectua spălarea rețelei de distribuție în mai multe localități, ceea ce va duce la întreruperea furnizării apei între orele 8:00 și 14:00 în Gruni, Ohaba Lungă, Balinț, Bodo, Târgoviște, Curtea, Secaș, Cladova și Cutina. În plus, joi, 6 aprilie, se va face o conectare de conducte pe Calea Stan Vidrighin, iar în timpul lucrărilor va fi oprită furnizarea apei pe strada Chimiștilor și la firmele Dalli, Hexagon, Lukoil, STPT, Aquatim, Rolling și la cimitir.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1230 (s) | 32 queries | Mysql time :0.004655 (s)