News Flash:

Veste bună pentru timișorenii care vor să-și cumpere mobilă!

În perioada 6-9 aprilie are loc târgul „Expo Mobila Timișoara”

4 Aprilie 2023
299 Vizualizari | 0 Comentarii

În perioada 6-9 aprilie, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează prima ediție a expoziției naționale de mobilă, „Expo Mobila Timișoara”, care va fi găzduită de Centrul Regional de Afaceri. Această expoziție este destinată atât celor care doresc să cumpere piese de mobilier, cât și firmelor contractante, și va aduna producători români și importatori recunoscuți din județele Arad, Cluj, Iași, Satu-Mare și Timiș, care sunt interesați să se promoveze pe piața locală și să identifice noi parteneri de afaceri. La standurile expoziției vor fi prezentate și vândute piese de mobilier din lemn masiv, mobilier de clasă premium, mobilă tapițată, accesorii, bucătării, dormitoare, sufragerii, livinguri, canapele și fotolii, biblioteci, saltele, decorațiuni pentru amenajările interioare și exterioare sau produse de curățenie.

Una dintre noutățile acestei ediții este standul reprezentanței unei firme producătoare din Spania, care va prezenta o multitudine de tehnologii smart, cu control din telecomandă și aplicație. Compania are o experiență de 50 de ani în producerea și comercializarea pieselor de mobilier, fiind prezentă în 70 de țări din întreaga lume, iar pe piața românească a intrat la sfârșitul anului 2022. Toate produsele comercializate sunt produse premium, cu garanție pe viață pentru structură și o calitate a materialului 6/6 la nivel internațional.

Compania va fi prezentă la Expo Mobila Timișoara cu modelul Indy, care a câștigat în 2016 la Paris Premiul de Inventivitate în materie de canapele, precum și cu modelul Korinto, un produs propriu, patentat, care oferă posibilitatea de a alege și regla duritatea șezutului, atât electric cât și mecanic. Pentru timișoreni, compania asigură transportul și montajul gratuit pentru produsele achiziționate și reduceri de până la 35%, valabile doar pe perioada expoziției.

O altă noutate la această expoziție este prezența mobilierului de grădină, unde se remarcă adevăratele opere de artă ale unui medic timișorean care a transformat această pasiune într-o afacere de succes, obținând finanțare europeană. Cei interesați pot cumpăra piese inedite pe piața autohtonă, realizate prin combinația între lucrul manual și utilaje computerizate. Se folosesc materiale precum lemnul stratificat sau lemnul structural, care oferă căldură și confort, iar stilurile folosite sunt specifice din Australia, Noua Zeelandă, Coreea de Sud sau Statele Unite ale Americii. Mobilierul realizat, atât pentru interior, cât și pentru exterior, se adresează persoanelor care doresc produse durabile, care să reziste în timp.

Expoziția oferă o varietate de stiluri (clasice, moderne), modele și design-uri, precum și o gamă largă de mobilier pentru apartamente sau case care au curte, la prețuri de producător, potrivite pentru toate bugetele. De asemenea, există și servicii de consiliere pentru alegerea celor mai bune piese de mobilier, achiziționarea acestora pe loc sau comenzi la prețuri speciale. Programul de vizitare este de joi până sâmbătă între orele 10:00 și 20:00, iar duminică între orele 10:00 și 18:00, iar intrarea este gratuită pentru toți vizitatorii.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1136 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006266 (s)