News Flash:

Veste bună pentru studenții Universității Politehnica Timișoara!

La UPT se vor înființa trei noi laboratoare performante

3 Aprilie 2023
229 Vizualizari | 0 Comentarii

Studenții Universității Politehnica Timișoara vor beneficia de trei noi laboratoare performante prin intermediul unui parteneriat cu una dintre cele mai importante companii din domeniul electricității din România. Acest parteneriat va oferi studenților burse, vizite de studii și stagii de practică. 
Reuniunea la care au participat reprezentanți ai universității, CNTEE Transelectrica SA și alte companii a inclus inaugurarea a trei laboratoare din cadrul Facultății de Inginerie Electrică și Energetică din cadrul UPT, cu sprijinul Transelectrica SA. 
Evenimentul a inclus discuții privind tranziția energetică, nevoia de absolvenți bine pregătiți pentru noile tehnologii și necesitatea cooperării între mediul academic și mediul economic. Universitatea și Transelectrica au avut un parteneriat anterior, care a inclus burse de studii pentru studenți și stagii de practică în stații de transformare din zona Timișoara și Sibiu. Absolvenții care au beneficiat de aceste burse sunt obligați să lucreze minim 3 ani în Transelectrica.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1131 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006392 (s)