News Flash:

Se cauta pompieri in Timis. Sunt scoase la concurs posturi prin incadrare directa din sursa externa

30 Septembrie 2021
445 Vizualizari | 0 Comentarii
pompieri

Posturi disponibile la nivelul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Banat al judetului Timis. Reprezentantii institutiei anunta ca scot la concurs mai multe posturi. Se cauta ofiteri, personal contractual, dar si un sofer de autospeciala.
 
Reprezentantii ISU Banat anunta ca au scos la concurs 6 posturi de ofiter, unul de subofiter (conducator auto) si 2 pentru personal contractual. Postul de conducator auto este singurul pe perioada determinata, adica pe durata instituirii starii de risc epidemiologic si biologic. Cel care va ocupa aceasta functie va activa in cadrul Detasamentului 1 Pompieri Timisoara.

„Toate detaliile despre posturile scoase la concurs pot fi regasite pe site-ul nostru www.isutimis.ro la sectiunea Cariera”, transmit cei de la ISU Banat.

Cererile de inscriere, alaturi de o copie dupa buletin si declaratia de confirmare a cunoasterii si acceptarii conditiilor de recrutare, se depun exclusiv in format electronic, pana cel tarziu in data de ????????.????????.????????????????, ???????????? ????????:????????. La adresa de e-mail: ????????????.????????????????????•????????????????????.????????????.

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1137 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005376 (s)