News Flash:

Angajari la Muzeul de Arta: se cauta sefi de birou la comunicare si administrativ, plus un consilier juridic

30 Septembrie 2021
398 Vizualizari | 0 Comentarii
Muzeul de Arta

Se fac angajari la Muzeul National de Arta in luna octombrie. Sunt disponibile patru posturi: doua pe partea de comunicare, unul la administrativ si se cauta si un consilier juridic. Candidatii trebuie sa fie dispusi sa se adapteze la program sambata si duminica, daca este cazul.
 
Muzeul de Arta cauta un sef la biroul Comunicare si Relatii Publice, un sef la Biroul Administrativ, un inspector de Specialitate la Biroul de Comunicare si Relatii Publice si un consilier juridic la Compartimentul de Resurse Umane.

Cei interesati de postul de sef de birou la Comunicare si Relatii Publice trebuie sa fie absolventi cu licenta in domeniul Filologie sau Istorie, cu specializarea Istorie sau Istoria Artei. Se cer minim sapte ani vechime intr-un muzeu si cunoastere unei limbi straine atestata prin certificat. Pentru postul de inspector la acest departament se cer studii universitare de licenta in domeniul stiinte juridice si vechime de patru ani, in televiziune.

Cei interesati de postul de la Biroul Administrativ trebuie sa aiba studii universitare de licenta in domeniile: ingineria electrica, electronica si telecomunicatii/ingineria instalatiilor/ingineria transporturilor si vechime de minimum doi ani in industria deseurilor si domeniul instalatiilor sau domeniul tehnic.

Pentru postul de consilier juridic se cauta o persoana absolventa a studiilor de licenta in stiinte juridice, care are minim sapte ani vechime in domeniu.

Pe langa conditiile specifice ale posturilor, candidatii trebuie sa aiba „capacitatea de adaptare la programul de sambata si duminica si la programul de lucru prelungit in functie de cerintele si solicitarile pe care le impune activitatea muzeala specifica” si cunostinte de folosire a computerului la nivel mediu.

Conditiile de participare, actele necesare, desfasurarea si bibliografia concursului le gasiti AICI. Dosarele de inscriere se pot depune la Muzeul National de Arta pana in 7 octombrie la ora 16.30. Candidatii vor avea si o proba scrisa si una de interviu dupa selectia dosarelor.


aici
Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.3580 (s) | 32 queries | Mysql time :0.247916 (s)