News Flash:

Camere video pe malurile Begai si in centru, cu peste 300.000 de euro, in 3 ani. Politia Locala cauta furnizor

26 Septembrie 2021
427 Vizualizari | 0 Comentarii
camere video

Iar vom avea camere de supraveghere pe malurile Begai, dar si in centrul orasului. Spunem iar, pentru ca despre acest proiect se discuta inca din anul 2017, cand au fost pusi deoparte 1,3 milioane de lei pentru o astfel de achizitie. SF a fost aprobat in 2018, dar Politia Locala abia acum cauta un furnizor. Pune la bataie peste 315.000 euro, iar camerele vor fi montate in urmatorii trei ani.
 
Politia Locala a lansat licitatia pentru „achizitie sistem de monitorizare video a unei portiuni a Canalului Bega si a unei parti a zonei centrale a Municipiului Timisoara”. Practic, se va cumpara camere video pentru malurile Begai, dar si pentru o parte din zona centrala a orasului.

„Se va achizitiona un sistem de monitorizare video a unei portiuni a Canalului Bega si a unei portiuni a zonei centrale a Municipiului Timisoara, format din: 22 de camere de supraveghere video de tip SPEEDOM in 15 locatii de pe raza Municipiului Timisoara, dotare dispecerat (mobilier, echipamente media, echipamente de retea etc.), echipamente tehnice aferente (echipamente active si pasive de retea, echipamente media etc.), asigurarea bransamentelor electrice in locatiile in care nu este asigurata sursa de energie prin alte proiecte, lucrarile de cablare (fibra optica, cablu de energie etc.), prin canalizatia subterana existenta a Municipiului Timisoara (realizata in cadrul altor proiecte), executia unei infrastructuri (canalizatie subterana) pentru interconectarea la reteaua existenta – in locatiile in care se impune acest lucru”, scrie in anuntul de pe SEAP (Sistemul Electronic de Achizitii Publice).

Conform studiului de fezabilitate aprobat inca din 2018 in Consiliul Local Timisoara, vor fi montate camere de supraveghere pe strazile Eugeniu de Savoya, Florimund Mercy, 2 Mai, Francesco Griselini, Proclamatia de la Timisoara, Augustin Pacha, Marasesti, „pentru asigurarea sigurantei cetatenilor si a turistilor in contextul in care orasul Timisoara a fost desemnat Capitala Europeana a Culturii 2021”. Cateva camere video vor fi montate pe malurile Begai, pentru monitorizarea pe timp de iarna, „perioada in care salupa aflata in dotare nu va putea asigura patrularea datorita conditiilor atmosferice nefavorabile”, scrie in proiectul de hotarare prin care a fost aprobat studiul de fezabilitate in 2018.

Directia Politia Locala Timisoara pune la bataie 1,56 milioane de lei cu tot cu TVA, echivalentul a 316.190 de euro. Durata contractului este de 42 de luni, adica trei ani si sase luni, conform SEAP. Firmele interesate pot depune ofertele pana in 8 noiembrie.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1161 (s) | 43 queries | Mysql time :0.006525 (s)