News Flash:

Documentatia de 125.000 de euro a drumului Mosnita Veche - Giroc, fara ofertant. Licitatia va fi reluata

26 Septembrie 2021
470 Vizualizari | 0 Comentarii
santier

Modernizarea drumului de 12 km dintre Mosnita Veche si Urseni sta pe loc momentan, dupa ce prima licitatie lansata de Consiliul Judetean Timis pentru documentatie a fost anulata pentru ca nu s-a prezentat niciun ofertant.
 

 
Licitatia publica pentru documentatia drumului dintre Mosnita Veche, Urseni si Giroc a fost lansata la inceputul acestei luni de Consiliul Judetean Timis. Se cauta servicii de elaborare a studiului de fezabilitate si a proiectului tehnic, care sa includa si autorizatia de construire, serviciile fiind estimate la o valoare de cel mult 618.000 de lei, cu TVA inclus. Pana la termenul limita nimeni nu a depus vreo oferta, asa ca licitatia a fost anulata si va fi reluata in cel mai scurt timp, conform reprezentantilor CJ Timis.

Tronsonul de drum ce urmeaza a fi modernizat se afla pe DJ 595D, intre km 4+000 in Mosnita Veche si sensul giratoriu din fata Primariei Comunei Giroc, masoara cca. 12.5 km si traverseaza si localitatile Mosnita Noua si Urseni.

In localitatile vizate, drumul judetean ce urmeaza sa fie modernizat cuprinde Str. Mare, str. Bistrei – in Mosnita Veche, Calea Mosnita Veche, Calea Medves – in Mosnita Noua, Str. Morii, str. Nicolae Botoca – in Urseni si Str. Muncitorilor, str. Barzava, str. Semenic – in Giroc. Tronsonul care va fi modernizat este in mare parte deja asfaltat, cu exceptia sectorului cuprins intre str. Nicolae Botoca din Urseni si comuna Giroc, unde drumul este din pamant, pe o lungime de aproximativ 4.4 km. Soseaua traverseaza in Urseni o linie de cale ferata, iar in extravilanul comunei Giroc un canal peste care trebuie construit un pod de o lungime de cca. 20 de metri.

Modernizarea DJ 595D face parte din strategia Consiliului Judetean de realizare a unei centuri exterioare de ocolire a municipiului Timisoara formata din sectoare de drumuri judetene.


 

Distribuie:  

Din aceeasi categorie

© 2024 - BZT.ro - Toate drepturile rezervate
Page time :0.1155 (s) | 32 queries | Mysql time :0.005254 (s)